SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hizmet İş'de 2 Aday Yarıştı

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:19:59
Hizmet İş'de 2 Aday Yarıştı
A- A+ PAYLAŞ

Tüm Belediye ve Genel Hizmet İşçiler Sendikası (Hizmet-İş) Sendikası Malatya Şubesi 6. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi.

Altın Kayısı Otel’de gerçekleştirilen genel kurula; AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, AKP Malatya İl Başkan Yardımcısı Mahmut Üner Özer, Memur-Sen Malatya Temsilcisi Kerem Yıldırım, belediye başkanları ile bazı sendikaların temsilcileri katıldı.

Genel kurulda, seçim öncesi konuşma yapan AKP Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, “Memur, işçi ayrımı yapılmadan bütün iş kollarında örgütlenmenin herkesin hakkı olduğunu her platformda destekliyorum. Sendikaların belediye v e her iş kolunda olması gerekiyor. Ama orta yolu bulan olmamız lazım” dedi.

Tüfenkçi’nin konuşmasının ardından seçime geçildi. Seçimde mevcut başkan Bünyamin Geleri ile Vedat Karaca yarıştı. 70 delegenin oy kullandığı seçimde 45 oy alan mevcut başkan Bünyamin Geleri, Hizmet-İş Malatya Şubesi Başkanlığı görevine tekrar seçildi. Diğer aday Vedat Karaca 24 oy alırken, 1 oyda geçersiz sayıldı.

Hizmet-İş Sendikası Malatya Şube Başkanlığına yeniden seçilen Bünyamin Geleri, genel kurulda yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Değerli üyelerimizden aldığımız güçle sorunların üzerine titizlikle gidip, çözümler noktasından elimizden geleni fazlası ile yaptık. Gece gündüz demeden dört yıl boyunca hizmet verdik. Talip olduğum görevin bilincindeyim. Bu bilinç ve duygularla işçi arkadaşlarımızın her an yanında olup, hak ve hukuk noktasında mücadelemizi en iyi şekilde verdik. İşçi ve işveren ilişkilerinde hak ve sorumlulukların adil bir şekilde paylaşımını temel alarak, çatışma yerine uzlaşmayı temel kriter alarak, barış ve adaletin temsilcisi olduk.”

Bünyamin Geleri Başkanlığındaki Hizmet-İş Sendikası Malatya Şubesi yönetimi şu isimlerden oluşuyor: Vahap Haskul, Erkan Van.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız