SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hizmet Kalitesi Artırılmalı'

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:27:51
'Hizmet Kalitesi Artırılmalı'
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarları Odası Akkoza Otel’de, Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş yetkililerinin katılımı ile “Yer Altı Kabloları ve Enerji Bağlantısı” konulu toplantı gerçekleştirdi. 

Toplantının amacı hakkında bir konuşma yapan, Malatya Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Hüseyin Baştürk, “Bugünkü yapacağımız toplantının amacı, Fırat Elektrik (AKSA) kurumu yetkilileri ile meslektaşlarımızın mesleki faaliyetlerini kolaylaştırmak, teknik ihtiyaçlarını karşılamak, meslektaşlarımız ile kurumlar arasında dayanışmayı, dürüstlüğü ve güveni sağlamak. Sayın Elektrik Mühendisleri Odası Başkanım Bilge Hanıma toplantılarımıza katılımlarından dolayı teşekkürlerimi sunarım. Elektrik işi sorumluluk isteyen bir iştir” dedi.

Toplantıda emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Baştürk, “Bugün, ilimizin daha güvenli elektrik tesisatlarına ve estetik yapılara kavuşması için yer altı kablolarının döşenmesi ve abone işlemlerinin yapılması hakkında kurum yetkilileri tarafından, üyelerimizi bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Kurumlar arasındaki sıkıntılarımızı zaman içerisinde üyelerimizle bir araya gelerek, çözmeye çalışıyoruz. Bugüne kadar yapmış olduğumuz toplantılarda ve ön görüşmelerde odam ve üyelerim adına Kurum Müdürü Taylan Beye ve kurum yetkililerine teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız