SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hizmet Kalitesi Temel Hedef"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:31:00
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yazıhan İlçesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

13 Kasım Perşembe günü gerçekleştirilen inceleme gezisine, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, Yazıhan Belediyesi Meclis üyeleri ile bazı daire müdürleri de katıldı.  

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın sık sık ilçelerini ziyaret ettiğini belirten Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, ilçelerine gösterdiği yakın ilgiden dolayı Başkan Çakır’a teşekkür etti. 

İlçe genelinde yapılan yol çalışmaları ile ilgili bilgiler veren Nevzat Öztürk, “İlçe merkezinde stabilize olan yollarımız, Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle kilit taşı ile kaplanıyor.  Şu anda çalışmalarımız lise yolumuzda devam ediyor. Alt yapı ve kanalizasyon eksikliği olan bazı mahallelerimiz var. Buralardaki eksiklikler tamamlandıktan sonra kilit taşı döşeme çalışmaları bu mahallelerimizde de yapılacak. İnşallah önümüzdeki dönemlerde Büyükşehir Belediye Başkanımızın destekleriyle kilit taşı döşediğimiz bu yollarımızın sayısını artıracağız” dedi. 

Yazıhan’da cadde ve sokak ıslahı ile ilgili çalışmaların yapıldığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ilçe merkezlerinin standartlarının yükselmesinin önemine değinerek, “Cadde ve sokakların öncelikli olarak alt yapısının bitirilmesi ve daha sonra üst yapı düzenlemelerinin yapılarak sağlıklı ve temiz merkezlerin oluşturulması gerekiyor. Büyükşehir statüsü ile birlikte ilçelerimizle koordineli bir şekilde yıllık ve beş yıllık çalışmalar planlıyoruz. Bu planlar çerçevesinde çalışmalarımızı hızlı bir şekilde devam ettiriyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak hizmet kalitesi ile hizmet miktarının artması bizim temel hedefimiz” dedi. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır Yazıhan ziyareti sonrası, beraberindeki heyet ile birlikte Fethiye Mahallesine geçerek Muharrem ayı münasebetiyle düzenlenen lokma ve aşure programına katıldı. Başkan Çakır burada yaptığı selamlama konuşmasında vatandaşların Muharrem Ayı’nı kutlayarak, programdan dolayı teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız