SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hizmet Kuşunu Uçuracağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:15:02
A- A+ PAYLAŞ

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, “AK Parti’nin yaptıklarını elini vicdanına koyan her insanın gördüğüne inanıyorum” dedi. 

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Malatya’nın Darende ilçesinde Mehter Takımı eşliğinde karşılanan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, düzenlenen mitingde halka hitap etti. Mitingin başlangıcında Belediye Başkan adayı Dr. Süleyman Eser projelerini anlattı. Daha sonra bir konuşma yapan Bakan Yılmaz, “Şelale ve meşale kenti Darende’mizin güzel insanları, sevgili Hazeynler sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Bugün burada görüyorum ki sizler vakit tamam diyorsunuz. Allah yüzümüzü ak eylesin. Bugün Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız ve Darende Belediye Başkan adayımız inşallah el ele verecek ve Malatya’mıza, Darende’mize en güzel hizmetleri kazandıracaktır. Tabii burada sizlere büyük görev düşüyor. Malatya’mız ve Darende’miz kuşun iki kanadıdır, biz sandıkları patlatacak ve bu hizmet kuşunu uçuracağız. Biz sizleri çok iyi tanıyoruz, Darendeli işini bilir, hizmet edeni bilir. Adaylarımıza da şunu söylüyorum; cennet dünyada kazanılır, sırat burada geçilir. Bunun için canla başla çalışacaklarına eminim. Merhum hemşeriniz Turgut Özal'ın bir sözünü burada hatırlatmak istiyorum. Özal derdi ki; ‘Bizim yaptıklarımıza, onların hayalleri yetmez’. Evet AK Parti’nin yaptıklarında da bu geçerlidir. Eğitimde, sağlıkta, ulaştırmada, milli savunmada, enerjide, ekonomide, toplu konutta, daha sayamadığım birçok alanda, gelişmiş kara, hava, demiryollarımız ile AK Parti’nin yaptıklarını elini vicdanına koyan her insanın gördüğüne inanıyorum. Ben her zaman söylerim, yine söylüyorum ben Gürünlüyüm, Allah herkese Darende gibi komşu nasip eylesin. Darende’miz hizmetlerin en güzeline layık. İnşallah belediye başkanlarımız ile birlikte el ele verecek ve en güzel hizmetleri yapacağız. Neşet Ertaş derki; aşk ile çalışan yorulmaz. Bende diyorum ki biz ancak ölürsek yoruluruz. 30 Mart’ta inşallah sadece Darende’ye değil, Malatya’ya değil, AK Parti’ye değil, tüm dünya mazlumlarına sahip çıkacağız, onların gür sesi olacağız” dedi.

Konuşmaların ardından tüm protokol sahneye davet edildi ve birlik beraberlik mesajları verildi. Vatandaşların sevgisine sahneden atılan karanfiller ile cevap verildi. Bakan Yılmaz ve beraberindekiler, miting sonrası AK Parti, MHP ve Saadet Partisi’nin seçim bürolarını ziyaret etti. Darende Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Belediye Ekmek Fabrikası ve Kadın Konuk Evi’ni de ziyaret eden Bakan Yılmaz, vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız