SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hizmet Öncelikli Hedefimiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:05:28
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Halk Sağlığı Müdürü Doktor Kemal Şener, yatağa bağımlı yaşlı hastalara evde bakım hizmeti vererek, yeni alternatif sağlık hizmetleri geliştirmenin öncelikli hedefleri olduğunu söyledi.

1 Ekim Yaşlılar Günü nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, yaşlılara verdikleri hizmetlerden söz eden İl Halk Sağlığı Müdürü Doktor Kemal Şener, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“1 Ekim’de kutladığımız Yaşlılar Günü, toplumumuzu bugünlere ulaştıran yaşlılarımızın saygınlıklarının korunması, karşılaştıkları sosyal, ekonomik ve psikolojik sorunlarının belirlenmesi, çözüm yollarının aranması, kamuoyunun konuya ilgi, duyarlılık ve katılımlarının sağlanması açısından önemlidir.

Halk sağlığı müdürlüğü olarak yaşlı vatandaşlara sağlık hizmetlerini yaygınlaştırmak, hizmet kalitesini artırmak, sağlık hizmetine erişilebilirliği sağlamak, bu bağlamda sağlık hizmetine ulaşmakta zorluk çeken, yatağa bağımlı yaşlı hastalara evde bakım hizmeti vermek, yeni alternatif sağlık hizmetleri geliştirmek öncelikli hedefimizdir. Toplumların yaşlı nüfuslarına sunabildikleri hizmet kalitesi kadar gelişmişliklerinden söz edilebilir. Yaşlılar günü ülkemizde geriatrik yaş grubunun hayat kalitesini yükseltmek kadar toplum dışına itilmelerinin önlenmesi açısından da anlamlı bir gündür.

Tarih sürecinde bu günlere gelirken yaşlılarımızın ekonomiye, kültürümüze ve yeni nesillere katkılarının bilincinde olarak, tüm büyüklerimizin Yaşlılar Günü’nü kutluyor, ömürlerinin her gününü sağlıklı, mutlu yaşamalarını dileyerek, saygılarımı sunuyorum.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız