SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hizmet Onurunu Yaşadım'

A- A+ PAYLAŞ

Görevi seçimlerle sona erecek olan Belediye Başkanı Akın'ı Millet Partisi, Alternatif Parti ve Demokrat Parti yöneticileri ile adaylarının ziyaret ettiği bildirildi.

Ziyaretlere ilişkin Belediye Basın Bürosu'nun yayınladığı bülten şöyle:

"Sırasıyla Millet Partisi, Alternatif Parti ve Demokrat Parti temsilcileri ve Belediye Başkan adayları ile parti yöneticileri Başkan Akın’ı ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Millet Partisi …
Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ı 5 Mart Perşembe günü ilk olarak Millet Partisi İl Başkanı Sait Korkut ve Belediye Başkan Adayı Bilal Uludağ ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında İl Başkanı Sait Korkut “Beş yıl içerisinde Malatya’ya yaptığınız hizmetler göz önünde, bunu kimse inkar edemez. Siyasi görüşünüz ne olursa olsun Malatya’mıza yapılan hizmetleri, güzellikleri yapan kim olursa olsun ona minnet duyarız” dedi.

Alternatif Parti ...
Millet Partisinin ziyaretinden sonra Başkan Akın’ı ziyarete gelen Alternatif Parti İl Başkanı Ayşe Ece Budan ise Bütün Malatyalıların duygu ve düşüncelerini paylaşmak için geldiklerini belirterek, “Malatya’mız için büyük bir kayıp oldu. Yaptığınız hizmetleriniz maalesef siyasi çarpıklığın getirmiş olduğu sıkıntılardan dolayı bu noktaya geldi. Malatya kaybetti diye düşünüyorum. Çünkü sizin çok güzel hizmetleriniz vardı, bu hizmetlerin devamı içinde adaylığınızı hepimiz canı gönülden bekliyorduk. Malatyalı gerçekten bu konuda tepkisini en güzel şekilde dile getirdi. Hizmetlerinizden dolayı size teşekkür ediyoruz” dedi.

Demokrat Parti...
Daha sonra Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ı ziyarete gelen Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Erdal Altunkaya, hem siyasi bir dik duruş sergilediği, hem de bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Akın’a teşekkür etmeye geldiklerini belirterek, “Ankara’da görüştüğümüz bürokratlar Türkiye’deki Belediye Başkanları içerisinde kendi çıkarını düşünmeden sadece kentine kazanım sağlayan Belediye Başkanı olarak sayın Akın’ı biliyor ve takdir ediyorlar. Bu anlamda sizlere çok teşekkür ediyoruz. Bununla ilgili Meyvecilik Araştırma Enstitüsü arazileri üzerinde oluşturulacak sosyal dokulu park ve projelere Sayın Hüseyin Cemal Akın adını vererek hem kendisini onure etme, hem de Malatya’ya kazanımları olan insanları teşvik etme amacını gütmekteyiz. Bu konuda diğer adaylarında hassasiyetlerini bekliyoruz” dedi.

Başkan Akın: Bu Bir Hizmet Yarışıdır...
Belediye Başkanı H. Cemal Akın ise siyasi parti temsilcilerinin ve Başkan Adaylarının ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Siyasi Partiler Demokrasilerimizin vazgeçilmez unsurlarındandır. Hizmetler belli bir süreye bağlı, beş sene Malatya’ya hizmet etme imkanını ve onurunu yaşadım. Hemşehrilerimize bütün gücümüzle hizmet etmeye gayret ettik. Bir nöbet değişimi olacak, bizden sonraki kardeşlerimiz bu bayrağı biraz daha ileri götürecekler. Bir dönem içerisinde hizmet üretip Malatya halkının hizmetine sunmak nasip oldu” dedi.

Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Erdal Altunkaya’nın yaptığı isim verme teklifine teşekkür ettiğini ve kendilerinin bir âlicenaplık yaptığını ifade ederek, “Özelleştirme kapsamında bin dönüme yakın gerek Meyvecilik Araştırma Enstitüsü, gerek Abdullah Gül Parkı, Şeker arazileri ve bunun dışında Merkez bankasının hemen yanındaki 23 dönümlük arazı hemen hizmet binamızın doğusunda Malatya Girişim Gurubuna ait 46 dönüm araziyi de alarak Malatya belediyesine kazandırdık. Devralmış olduğumuz Malatya’yı belli bir noktaya getirdik, bizden sonraki kardeşlerimiz bu bayrağı daha ilerilere götürecekler, bu bir hizmet yarışıdır” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız