SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hizmet Planlaması Yapıyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:37:21
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete Yeşilyurt Belediye Başkanı H.Uğur Polat ile bazı AKP il yöneticileri de katıldı.

30 Mart yerel seçimlerinin Malatya’ya yakışır bir şekilde geçtiğini belirten AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, seçim öncesinde AKP Belediye Başkan adaylarıyla yan yana halkın içinde olduklarını, halka hiçbir zaman sırtlarını dönmediklerini söyledi.

Seçim sürecinde ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirten milletvekili Şahin, “Halkımızın büyük desteğiyle Belediye Başkanlığını kazandık. Artık siyaset bitti, hizmet zamanı başladı. Herkese hizmet edeceğiz. Başkanımız Ahmet Çakır 5 yılda Malatya’ya çok güzel hizmetler yaptılar. Bütün Belediye Başkanlarımızın daima yanında olacağız. Malatya’nın her zaman emrindeyiz” dedi.

Seçim öncesinde Malatya’nın her bölgesini gezdiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Bu süreçte vatandaşlarımızın sorunlarını dinleme fırsatı bulduk. Her bölgemizin farklı farklı sorunları var. Büyükşehir ile birlikte yeni bir yapılanma süreci başladı. Şuanda hizmet planlamalarını yapıyoruz. Gayemiz Malatya’nın her metrekaresine en güzel hizmeti eşit olarak götürmek olacaktır” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız