SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hizmet Sektörüne Farklı Vizyon Kazandırdık"

0
Güncellendi - 2020-06-08 05:59:46
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi iştiraklerinden Yeşilyurt İŞGEM Şirketi tarafından Yeşilyurt’un farklı bölgelerinde işletilen sosyal tesisler, 1 Haziran’da hayata geçirilen normalleşme süreciyle birlikte kapılarını yeniden vatandaşlara açarken, hijyenik ortamlarda sunulan kaliteli hizmetler nedeniyle yoğun ilgi görmeye başladı.

SOSYAL MESAFE KURALLARI ALTINDA YENİ DÖNEM BAŞLADI

Yeşilyurt Belediyesi sosyal tesisleri alınan önlemlerin ve yapılan düzenlemelerin ardından misafirlerini ağırlamaya başladı. Masaların sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde düzenlendiği sosyal tesis içerisinde misafirler için sosyal mesafe uyarı levhaları asıldı.

EL DEZENFEKTANLARI YERLEŞTİRİLDİ, PERSONELLERİN BELLİ ARALIKLA ATEŞLERİ ÖLÇÜLÜYOR

Tesis girişinde hijyen standı kurularak misafirlerin ellerini dezenfekte etmesi sağlanıyor. Yeni kurallar gereği mesai öncesi ve belirli aralıklarla her personelin ateşi ölçülüyor. Maske takan personeller servis esnasında mesafe kurallarını koruyarak servislerini gerçekleştiriyor.

“YEŞİLYURT BELEDİYESİ GÜVENCESİYLE KALİTELİ VE GÜZEL HİZMETLER SUNULUYOR”

Yeşilyurt’un farklı noktalarında açılan sosyal tesislerin Yeşilyurt Belediyeci güvencesiyle kaliteli hizmet sunmaya devam edeceğini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, koronavirüs tedbirlerine uygun olarak yapılan yenilikler ve düzenlemelerle birlikte yeniden açılan sosyal tesislere gösterilen ilginin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

“HİZMET SEKTÖRÜNE FARKLI BİR VİZYON KAZANDIRDIK”

Başkan Çınar, her biri ilçenin farklı noktalarında bulunan ve birbirinden güzel mekânlarda birbirinden güzel lezzetler sunan sosyal tesislerin Malatya’da ki hizmet sektörüne yepyeni bir anlayış ve yenilik kazandırdığını ifade etti.

“NORMALLEŞME SÜRECİYLE BİRLİKTE GÖSTERİLEN YOĞUN İLGİ BİZİ MUTLU ETTİ”

Sosyal tesislerde vatandaşları kaliteli ve konforlu ortamlarda misafir ettiklerini sözlerine ekleyen Başkan Çınar, “ Koronavirüs salgını nedeniyle alınan önlemler kapsamında aylardır kapalı olan sosyal tesislerimizi normalleşme süreciyle birlikte yeniden halkımızın hizmetine sunduk. Hijyen kurallarının sıkı şekilde uygulandığı sosyal tesislerimizde sosyal mesafe kurallarına uygun oluşturulan yeni oturma düzeniyle yeniden hemşerilerimizi ağırlıyoruz. Sosyal tesislerimizde modern ve kaliteli hizmet anlayışından ödün verilmezken, rahat, sakin ve güzel bir ortamda keyifli vakit geçirmek isteyenlerin, ailesiyle birlikte nezih bir mekanda yemek yiyip konforlu ortamlarda günün yorgunluğunu atmak isteyenlerin uğrak noktası olmaya devam edecektir. Çevre kentlerden Malatya ve Yeşilyurt’u ziyaret edenlerinde yoğun ilgi gösterdikleri sosyal tesislerimizde, yöresel kahvaltılıklardan zengin Türk mutfağının eşsiz lezzetlerine kadar geniş yelpazede yemek çeşitlerimizin yanı sıra tatlı, çay, kahve, soğuk ve sıcak içeceklerimizde mevcuttur. Uygun fiyata kaliteli hizmetlerin sunulduğu sosyal tesislerimize normalleşme süreciyle birlikte hemşerilerimizin yoğun ilgi göstermesi bizleri sevindirmiştir. Yeşilyurt Belediyesinin güvencesiyle hizmetlerine kaldığı yerden devam eden sosyal tesislerimize tüm hemşerilerimizi bekliyoruz.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • Kazim Doğan (3 yıl önce)
    Onbin konutların girişi olan bölge eski tekel depoları boyunca uzanan çamlık bölgenin de bir an önce bakım, temizlik ve sulama işinin yapılarak onbin konutların girişine bir güzellik ve görünüm kazandırması açısından bir an önce ilgilenilmesi gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Uveys Karani (3 yıl önce)
    Sümerpark ve diğer parkların içinde bulunan işletmeler de Belediye tarafından işltilmelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Semih (3 yıl önce)
    Yeşilyurt Belediyesi Tecde Fidanlık civarında yeni yapılan caminin oraya da bir sosyal tesis yaparsa çok güzel olur. Sümer Parktaki bütün işletmelerin de belediyelerce işletilmesi gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (3 yıl önce)Semih isimli kullanıcı yorumuna
    Sümer parka da acilen bir sosyal tesis yaplması şarttır. Diğer parklar yok iken Sümer parkı var idi. Ama Belediyenin burada hiçbir faaliyeti yoktur. Gereğinin biran evvel yapılması elzemdir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Okan (3 yıl önce)
    Resimlere bakıyorum hepsi Hacı Uğur Polat döneminde yapılan tesisler.ve Mehmet Çınar Başkana soruyorum siz ne zaman çalışmayı düşünüyorsunuz ? Yoksa tüm başkanlığınız döneminde eskiden kalan projeleri açmayı,bitirmeyi ve tamir etmeyi mi düşünüyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sadrazam44 (3 yıl önce)
    Güzel işe nedenir burda hacı başkanında emeklerini Unutmamak lazım bu saydıklarınız hepsi hacı başkan Zamanında yapılan işler çınar başkan reklamı çok Seviyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Egitimci (3 yıl önce)
    Güzel eserler ama Battalgazi Belediyesinden de bekliyoruz böyle tesisler..Ayrica Battalgazi Belediyesinden yürüyüş bisiklet yolları da bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Güldüm (3 yıl önce)
    Sosyal tesislerde çalışanların habere yorum atması gerçekten komik...
    0
    0
    Yanıtla
  • Rumeysa (3 yıl önce)
    Turkiyenin bircok belediye tesislwrine gittim fakat en iyisini yesilyurt belediyesinde gordum.gercekten cok uygun ve temiz.özellikle personeller cok iyi.burdan belediye başkanına cok tesekkur ediyorum.bütun personellerine ve emek verenlerine.
    0
    0
    Yanıtla
  • Beyaz kelebek (3 yıl önce)
    Yeşilyurt Belediyesi'nin iyi yaptığı tek iş sosyal tesisler olmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Alp (3 yıl önce)
    Aile ile gidilebilecek mükemmel bir yer özellikle barbuzu ve gedik tesisleri çok güzel böyle tesislerin devami gelmeli ailecek gidilecek yerler olmali gönül rahatlığıyla gidilebilir yerler emeği geçen herkesten de Allah razı olsun ama bu hizmet devam etmeli devami da gelmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (3 yıl önce)
    Mükemmel hizmet veriyorlar gerçekten.malatyaya her gelişimde mutlaka gedik ve barguzuya uğrarim. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan (3 yıl önce)
    Mükemmel bir uygulama park ve bahçeleri Belediyeler bünyesinde ki şirketler işletmeli.... Ailelerin güvenle ve rahatlıkla gideceği yerler olmalı. Eski belediye meydanının olduğu yerde Emekliler Parkı vardı. Bu parkın yanına bi çay ocağı açılmış zamanında,Sonrada parkı çay ocağına dahil etmişler ve Malatya'ya yakışmayan bir yer görüntüsünde. Eskiden Vilayet parkı vardı ailenin gidebileceği,şimdi bu ve buna benzer ucube yerleri işletenler yerine Belsos kafeler yapılmalı ve ailenin kullanacağı,güvenli alanlar olmalı....
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih (3 yıl önce)
    Bence çok güzel bir hizmet isteyen herkes gidiyor ve fiyatları öyle uçuk kaçık değil. Hizmeti de servisi de kaliteli. Yani sıradan bir insan da gidiyor rahatlıkla geliri biraz yüksek insanda gidiyor. İnsanla arasında sınıf farkı kalmadan ayrıştırmadan aynen devam yani
    0
    0
    Yanıtla
  • Deniz (3 yıl önce)
    Kaliteli hizmet veriyorlar. Lütfen böyle devam edin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Parklarda bulunan kafeler dahil belediyeler hiç bir işletmesini özel şahıslara vermemelidir belediye tesisleri birilerinin rant kapısı olmamalıdır bir ara bir furya vardı devletin neyi varsa satsın kurtulsun ama bazı hizmetler varki mutlaka devlet yapmalı ve vatandaşını tuccarlardan korumalıdır gerekirse bu tür isletmelerden devlet kar etmiyebilirde örnek özel halk otobüsleri ni görünce motasin kıymetini daha iyi anladık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeki (3 yıl önce)
    Yeşilyurt Belediye reklamı
    0
    0
    Yanıtla