SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hizmet Siyasetle Mümkün'

A- A+ PAYLAŞ

Genel Başkanlığını Saadettin Tantan’ın yaptığı Yurt Partisi’nin Malatya İl Örgütü kongresi yapıldı ve il başkanlığına Bedri Ertan seçildi.

Partinin Atatürk Caddesi Sezen İş Hanı’ndaki il merkezinde yapılan kongrede, seçimlere Ertan başkanlığındaki tek listenin katıldığı bildirildi.

Kongrede konuşan Ertan, “Ülkemize, halkımıza hizmet etmenin en önemli yolu siyasetle mümkündür. Bu bağlamda halkımızın Yurt Partisi’ne ve Genel Başkanımız Sadettin Tantan’a güvenlerinin tam olduğuna eminiz.Geçmişinde hiçbir kara lekesi olmayan, tek amacı ülkemize hizmet olan bir genel başkanımız var. Bizim işimizin diğer partilerden çok daha kolay olduğuna inanıyorum. Genel Başkanımızın geçmişteki çalışmalarını halkımız anımsadıklarında bunun ne kadar gerçek olduğunu göreceklerdir.”dedi.

Yapılan seçimlerin ardından parti yönetimi, disiplin kurulu ve üst kurul delegeleri şu isimlerden oluştu:

ASİL ÜYELER: Bedir Ertan, Karababa Boğdu, Tacettin Sezgin, Ahmet Kalaycı, İhsan Ertan, Şerif Aydemir, M.Muhammet Sezgin, M.Emin Uçar, Feyzullah Kavak, Vahap Özata, Kemal Şimşek, Osman Şimşek, Ferhat Kasap, H.İbrahim Çat, Fatih Bozmaz

DİSİPLİN KURULU: Vahap Özata, M.Malik Sezgin, Kemal Şimşek

ÜST KURUL DELEGELERİ: Bedir Ertan, Karababa Boğdu, Tacettin Sezgin, H.Muhammet Sayın.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız