SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hizmet Üreteceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:17:00
A- A+ PAYLAŞ

AKP’den Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adayı olduğunu belirten Sami Er, “Başbakanımızın belediyecilik vizyonunu takip edeceğiz” dedi.

Sarı Kurdele Lokantası’nda basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelen ve burada basın açıklaması yapan Sami Er, önce Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevini 3 yıl yaptıktan sonra 2011 Eylül ayından itibaren İstanbul Üsküdar Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevine gittiğini hatırlatıp, aday gösterilmesi halinde yapacakları projelerden özetle bahsetti.

Er, mazeret değil, hizmet üreteceklerini söyledi.

Aday gösterilip belediye başkanı seçilmesi halinde ekibinin çoğunu yerelde oluşturmayı planladığını söyleyen Sami Er, “Uzmanlık gerektiren konular için İstanbul’dan duayenlerden kısmen istifade edeceğiz. Büyükşehre hizmet adamı, gönül adamı yakışır. Kimsenin adamı olmayacağız. Adil olacağız. Boyun eğmeyeceğiz. Mazeret değil, hizmet üreteceğiz. İnsanımızı küstürmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

Er, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“1994 yılında başladığı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile İstanbul’da hizmetleriyle efsaneleşen Recep Tayyip Erdoğan anlayışı, sevgi ve samimiyet ile milletimizin arzusu, takdiri ve teveccühü ile bu kez de bu ülke için, bu ülkenin çocukları için bir efsaneye dönüştü. Ben ve ekibim, Malatya’ya ve Malatya halkına söz veriyoruz."

Er, basın mensuplarının çeşitli konulardaki sorularını da cevaplandırdı.

ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI..

AKP'den Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı Aday Adayı Sami Er, resmi başvurusunu yaptı.

AKP İl Merkezi’nde resmi başvurusunun ardından açıklamada bulunan Er, kent yönetimi konusunda yüksek lisans yaptığını kaydederek, “Özel sektörde yönetim tecrübesi edindim. Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olarak görev yaptım. İstanbul’un ilçelerinde belediye başkan yardımcılıkları yaptım” dedi.

Belediyecilikte dünya vizyonunu öğrendiğini ifade eden Er, “Malatya ve Malatya halkına söz veriyorum. 1994 yılında başlayan ve İstanbul’da hizmetleriyle efsaneleşen Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan anlayışı, sevgi ve samimiyeti, milletimizin arzusu, takdiri ve teveccühü ile bu kez de bu ülke, bu ülkenin çocukları için bir efsaneye dönüştü. Bu anlayış 19 yıldır yerel yönetim bazında şehir şehir Türkiye’mizin dört bir yanında, milletimizle el ele, gönül gönüle yepyeni destanlar yazıyor. Belediyeciliği büyük değişimin başladığı İstanbul’da öğrenmiş, bu birikim ve tecrübenin kaynağını almış şanslı bir Malatyalıyım. Bu anlayış ve vizyonu edinmiş olduğum bilgi ve tecrübeyi; bana heyecan, bana insanımıza adanma duygusu veren, bana emek, hoşgörü ve sevgiyi veren sevgili güzel Malatya’mıza hizmet olarak ödemek arzusuyla ben ve ekibim Malatya büyükşehirin yönetimine talibiz” diye konuştu.

Er, dev projeleri hayata geçireceklerini kaydederek, “Ben ve ekibim Malatya ve Malatya halkına söz veriyoruz. Çok çalışacağız. Malatya halkının daha mutlu ve daha güzel bir Malatya’da yaşaması için gecemizi gündüzümüze katacağız. Yeni projeler gerçekleştireceğiz. Temiz, dürüst, ilkeli ve ciddi yönetim anlayışımızla dev projeleri hayata geçireceğiz ve yatırımları yeni bir heyecanla başlatacağız” ifadelerini kullandı.

AKP Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ise, 1 Kasım’da aday adaylığı başvurularının sona ereceğini ifade ederek, “Sami Er kardeşimiz daha önce Malatya’da hizmet etmişti. Bu anlamda Malatya’nın yakından tanıdığı bir arkadaşımız. Eğer bu süreçte görev kendisine verilirse, Cenabı Allah’tan hayırlı hizmetler nasip etmesini niyaz ediyoruz. Çünkü Sami kardeşimiz yetenekli ve donanımlı arkadaşlarımızdan. AK Parti’ye müracaat eden bütün arkadaşlarımız kendilerinde yetenek ve bilgi birikimini gördükleri için Malatya’ya hizmet için müracaat ediyorlar. Ve bu hizmeti de en iyi şekilde AK Parti bünyesi içerisinde yapacaklarına da eminim. Çünkü belediyeciliği Türkiye’de en iyi yapan, hizmeti en iyi yapan, insan odaklı çalışan AK Parti, Türkiye’de bir markadır. Gerçekten Malatya’ya hizmet noktasında düşüncesi ya da söyleyecek sözü olan arkadaşlarımızı da davet ediyoruz. Bu vesileyle 1 Kasım itibariyle AK Parti’de aday adaylığına başvuru süresi sona eriyor. Aynı zamanda meclis üyelikleri içinde başvuru sona eriyor” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız