SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hizmet Ürettik'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Darende ilçesinde TOKİ tarafından yaptırılan 196 konut törenle teslim edildi.

Darende'de Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından 196 konut teslimi ile Kapalı Spor Salonu açılışı, 56. Zengibar Karakucak Güreş ve Kültür Festivali kapsamında yapıldı.

Törene, AKP Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek, AKP Malatya Milletvekilleri Mücahit Fındıklı ve Öznur Çalık ve aynı zamanda güreş ağası olan Darende eski Kaymakamı Vural Karagül, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, Malatya eski belediye başkanı Cemal Akın, bazı sivil toplum kuruluşu, o,dernek ve siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Milletvekili Fındıklı, yapılan hizmetleri anlatarak, teslim edilen konutlarla Darende'nin önemli eksikliğinin giderildiğini dile getirdi.

Milletvekili Çalık da Darende'nin her köşesinde 7 yıllık iktidarları boyunca çok işler yaptıklarını ve hizmetlerin devam edeceğini belirtti.

Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek ise Darende'yle ilçenin sorunları ve çözüm yollarıyla uzun süredir ilgilendiğini ancak ilk defa ilçeye geldiğini söyledi. İpek, "Cumhuriyet tarihinde bu güne kadar yapılmış hizmetlerin tamamı kadar çalışma yaptık. Biz zamanımızı milletimize hizmet üreterek geçirdik" dedi.

Darende Belediye Başkanı İsa Özkan da, ilçede önemle ihtiyacı hissedilen konutların yapımında emeği geçenlere teşekkür etti. Konutların anahtarlarının teslim edilmesinden sonra evler gezildi.

Daha sonra Kapalı Spor Salonu'nun açılışına geçildi. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından protokol üyeleri basketbol atışı yaptı.

Törenlere katılanlar daha sonra tarihi Zengibar Karakucak güreşlerinin yapıldığı sahaya geçerek etkinlikleri izledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız