SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hizmet Varsa Oy Var"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:59:00
A- A+ PAYLAŞ

Seçim öncesi siyasi partilerin aday adayları gezilerine aralıksız devam ederken Kiltepe Mahallesi’nde de düzenlenen istişare toplantısında siyasilere net mesaj yollandı. Muhtar Celal Demirtaş başkanlığında toplanan mahalleli "Hizmet varsa oy var" diyerek açık çağrıda bulundu. 

Mahallede düzenlenen istişare toplantısında bir araya gelen mahalle sakinleri, mahalle muhtarı öncülüğünde sorunlarını tartıştılar. Toplantıda konuşma yapan Kiltepe Mahalle Muhtarı Celal Demirtaş, Kiltepe’de birlik ve beraberliği en üst seviyede tuttuklarını belirterek, Malatya siyasetinde de aynı beceriyi beklediklerini söyledi. Mahallelerinde yer alan bazı sorunları da gündeme getiren Muhtar Demirtaş, Babuktu bölgesine otobüs seferleri yapılmaması nedeniyle MOTAŞ’a seslenerek sorunlarına çözüm istedi.

Yaklaşık 150 mahallelinin katıldığı toplantıda mahalle sakinleri imar sorununa da dikkat çekmek için imza kampanyası başlattıklarını söylediler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız