SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hizmet ve Kalite Artacak'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi'nin makine parkını güçlendirmek amacıyla iş makineleri ve hizmet araçlarından oluşan 4.5 trilyonluk alım yaptığı bildirildi.

Belediye Basın Bürosu'nca konuya ilişkin yayınlanan bülten şöyle:

"Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ın göreve gelmesiyle birlikte, Makine Parkını hızlı bir şekilde yenileyen Malatya Belediyesi, yaklaşık 4.5 trilyon lira değerinde yeni makine alımı yaptı.

Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ın göreve geldiği tarihten itibaren hizmet kalitesini ve hızını artırmak amacıyla Makine Parkının yenilenmeye başlandığı belirtilerek, miadını tamamlamış araçların geri çekildiği, mevcut araçların bakım ve onarımlarının yapılmakta olduğu, ayrıca yeni makinelerin alımına da devam edildiği bildirildi.

Açıklamada, son 4.5 yıl içerisinde 2.4 trilyon lira değerinde Çekici, Kamyon, Silindir, Loder, Tuzlama Aracı, Dorse, Kamyonet, Eskavatör, İtfaiye Arazösü, Kırıcı, kar temizleme bıçakları, çim biçme makineleri gibi çok sayıda aracın alınarak Makine Parkına katıldığı, ayrıca 4 trilyon lira değerinde de 25 adet otobüsün alınarak hizmete sunulduğu belirtildi.

Son olarak 4.5 trilyon lira değerinde 1 adet Paletli Eskavatör, 1 adet Silindir, 8 adet Pikap, 5 adet Kamyon, 1 adet vidanjör, 10 adet çöp kamyonu, 2 adet Merdivenli İtfaiye aracı, 1 adet İtfaiye arazösü ile 10 adet klimalı Belediye Otobüsünün alındığı ifade edildi.

Yapılan açıklamada söz konusu araçlardan Eskavatör, Silindir ve greyder ile pikapların teslim alındığı, diğer araçların tesliminin de önümüzdeki günlerde yapılacağı bildirildi.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın yeni alınan araçlar ile birlikte Malatya Belediyesi Makine Parkının daha da modernize olduğunu belirterek, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren hemşehrilerimize daha kaliteli ve daha hızlı bir şekilde hizmet sunabilmek için makine parkımızı yenilemeye başladık ve yenilemeye devam ediyoruz. Görev süremiz içerisinde daha önce yaklaşık 2.4 trilyon lira değerinde iş makinesinin yanı sıra yaklaşık 4 trilyon liraya da 25 adet yeni otobüs alarak hizmete sunmuş idik.

Bunların ardından yaklaşık 4.5 trilyon liraya da 39 adet iş makinesi ve araç aldık. Araçlarımızın tamamının teslim edilmesiyle birlikte hizmet kalitemiz ve hızımız daha da artacaktır. Yeni alınan araçların Belediyemiz ve Malatya’mıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız