SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hizmet Vermeye Çalışıyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Kuluncak ilçesinde köy muhtarları ile bir araya gelinerek, muhtarların sorunları dinlendi.

Kuluncak ilçesi İl Özel İdaresi şantiyesinde yapılan toplantıya, Kuluncak Kaymakamı Mehmet Yiğit, Sofular Belediye Başkanı Kamil Çelik, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er, il genel meclis üyeleri, İbrahim Kılıç ve Zülfikar Yıldırım, İl Özel İdaresi birim müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Toplantıda konuşan Kuluncak Kaymakamı Mehmet Yiğit ,''İl Özel idarenin görev alanı içinde yalnız kırsala hizmet etmek yok. Özellikle merkezde çok görevleri var. Bu görev alanları gün geçtikçe genişlemekte, İl Özel idaresine verilen imkanlar maalesef yeterli değil. Görev ve imkanlar orantısız. Bu nedenle çalışma alanına çıkılınca birtakım sıkıntılar yaşanıyor. Bir buçuk yıldır bu ilçede görev yapıyorum. Özel idarenin çalışmalarını koordineli bir şekilde yürütmekteyiz. Köylerimize hizmet vermeye
çalışıyoruz. Bizim kendi gayretlerimizle yaptığımız işler var. Yapamadığımız ve çözemediğimiz sorunları özel idaresi ile beraber çözmeye çalışıyoruz. Köy muhtarlarımızla sürekli diyalog içerisindeyiz" ifadelerini kullandı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er ise ,''Geleneksel hale getirdiğimiz muhtarlar toplantısını bu defada Kuluncak ilçesinde yapmayı karalaştırdık. Birim müdürlerimizle zaman zaman köyleri ziyaret ediyoruz. Yapılan çalışmaları ve talepleri yerinde değerlendirmeye çalışıyoruz. Bu toplantıların en güzel yanı, gidemediğimiz yerlerin muhtarları ile de bir araya gelerek onlarının sıkıntılarının dinlemiş oluyoruz" şeklinde konuştu.

"Görevlerimiz yalnız kırsaldaki işleri kapsamamakta. Kırsalda ve merkezde yapılan iş bölümü olarak ikiye ayrılır. İl içinde devletin resmi kurumlarının binalarının yapımını, ihalesini, arsa temin edilmesi i ve iş bitene kadar biz yürütüyoruz. Kırsalda köylerimizi ilgilendiren en önemli işlerin başında içme ve sulama suyu, kanalizasyon, yol gelmektedir. Kaymakamımızla sürekli diyalog içerisindeyiz. Köylerimizin sorunlarını yakından takip ediyoruz" diyen Sami Er, daha sonra özetle şunları konuştu:

"Bu sorunları aciliyet önemine göre program dahilinde çözmeye çalışıyoruz. Bu bölgede devam eden ve yapacağımız projelerimizde var. Birim müdürlerimiz sizleri dinledi. İsteklerinizi not aldı. Bizlere de söylemek istediğiniz konular varsa dinleyelim. Alınan notları değerlendireceğiz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız