SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Hizmet Yapanı Yeniden Seçiyorlar''

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Cemal Akın, geçtiğimiz günlerde kongrelerini yapan iki ayrı muhtar derneğini ziyaret etti ve başkanlar ile yönetimlerini kutladı.

MUHTARLAR DERNEĞİ..
Belediye Başkanı Cemal Akın, geçtiğimiz günlerde yapılan kongrede tekrar Muhtarlar Dernek Başkanlığına seçilen Mustafa Eren’i ziyaret ederek, bir süre görüştü.

14 Haziran Çarşamba günü gerçekleşen ziyaret sırasında konuşan Muhtarlar Dernek Başkanı Mustafa Eren, “4 Haziran 2006 tarihinde yapmış olduğumuz seçimlerin ardından bizleri ziyaret ettiğiniz için şahsım ve muhtar arkadaşlarım adına sizlere teşekkür ediyorum. Yapmış olduğumuz seçim çok şeffaf ve Malatya’ya yakışır bir şekilde gerçekleşmiştir. Seçimlerin ardından Yönetim Kurulumuzda da bazı değişiklikler oldu” dedi.

Belediye Başkanı Akın ise yaptığı konuşmada, yeni seçilen Dernek Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerini tebrik ettiğini ve huzur içerisinde hizmetlerine devam etmelerini dilediğini belirterek, “Muhtarlar, Siyasette mihenk taşlarıdır, temel taşlarıdır. Esasında siyasetin beşiğidir. Siyaset esasında muhtarlıkta öğrenilir. Sizler birinci derecede vatandaşlarımızla temasta olan insanlarsınız.

Onların hem ihtiyaçlarını hem beklentilerini bizzat tespit eden kişilersiniz. Bizler de zaman zaman hem sizinle, hem de vatandaşlarımızla toplandığımızda bu konuları tespit etme imkanına kavuşuyoruz ve bu sorunları el ve gönül birliği içinde çözüyoruz.

Bu hizmetlerimizin bereketlenerek devam etmesini ben Cenab-ı Hakk’tan diliyorum. Yeni göreve seçilmiş olan arkadaşlarıma huzur ve mutluk içerisinde hizmetlerin devamını diliyorum” dedi.

KÖY VE MAHALLE MUHTARLARI DERNEĞİ..
Belediye Başkanı Akın, Muhtarlar Derneğinin ardından, Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanlığı görevine yeniden seçilen Ali Seydi Yücekaya’yı da ziyaret ederek, bir süre görüştü.

Akın’a kendilerine gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eden Ali Seydi Yücekaya, “4 Haziran 2006 tarihinde kongremizi yaptık. Arkadaşlarımız teveccüh göstererek, bizi tekrar Başkanlığa seçtiler. Bu bir hizmet sürecidir. Belediye Başkanımız bugüne kadar biz muhtarlardan desteğini hiç esirgememiştir. Kendisine teşekkür ediyor, hoş geldiniz diyorum ” dedi.

Köy ve Mahalle Muhtarları Dernek Başkanlığına yeniden seçilen Ali Seydi Yücekaya’yı ve yeni yönetim kurulu üyelerini tebrik eden Belediye Başkanı Akın ise yaptığı konuşmada, “Demokrasilerin güzel tarafı seçilen insanlar kendilerini seçen arkadaşlarının önlerine çıkarak hesap veriyorlar.

Bu süre içerisinde eğer güzel hizmetler üretilmişse yeniden göreve getiriliyorlar. Daha fazla hizmet üretecek ekip çıkmışsa veya kendisinin daha fazla hizmet edeceğini anlatabilmişse ekipler değişmektedir. Bu demokrasilerin güzel tarafı ve faziletidir. Bundan sonraki başkanlık hayatında değerli muhtarıma mutluluklar diliyorum, huzur diliyorum ve hizmete vesile olmalarını diliyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız