SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hizmet Yolunda Birlikte Mücadele Edeceğiz”

0
Güncellendi - 2018-05-27 06:24:48
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’i, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ziyaret etti.

“Şevket Keskin başkanım ve diğer Oda başkanlarımıza hayırlı olsun demek için geldik." diyen Hacı Uğur Polat, “Doğrusu esnaflar bizim ana damarlarımızdır, toplumunda büyük bir kesimini oluşturan bir tabakadır. Odalarımızın hepsi gerçekten Malatya’yı temsil eden, toplumun ta kendisi. Çok yoğun bir seçim süreci yaşadılar. Birlikte çalışacağız, Malatya hepimizin ortak evi, ortak yuvası. Malatya’mız için nasıl daha güzel çalışmalar yapılabilir, birlikte omuz omuza vererek Malatya’mızı nasıl daha ileri götürebiliriz, bunun gayreti içinde olacağız. Birlik başkanımız Şevket Keskin ve Oda başkanlarımız Malatya’nın sorunlarını çok iyi biliyorlar, esnafın sorunlarını çok iyi biliyorlar. İnşallah önümüzdeki süreçte Malatya’ya hizmet yolunda birlikte mücadele edeceğiz.” dedi.

“Önümüzdeki hafta 31 Mayıs Perşembe günü Sayın Cumhurbaşkanımız, başkomutanımız Malatya’ya geliyorlar." diyen Polat; "Gerçekten başkomutan. Kuzey Irak, Fırat Kalkanı Operasyonu ve Zeytin Dalı Operasyonu O’nun liderliğinde ve başkomutanlığında gerçekleştirildi. Malatyalılar olarak Sayın Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde karşılayacağız” diyerek, karşılamaya tüm esnaf ve sanatkar camiasını davet etti.

MESOB Başkanı Şevket Keskin, “Bütün Oda başkanlarımız ile birlikte kısa sürede Büyükşehir belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat’ı ziyaret edeceğiz. Hepimiz Malatya için varız, hepimiz esnaf için varız. Hepimizin amacı Malatya’nın daha ileri gitmesi içindir. Büyükşehir Belediye başkanımız Hacı Uğur Polat’ın Malatya ile ilgili yapacağı tüm çalışmalarda yanında olacağız, esnaf ve sanatkarımıza yönelik hizmetlerinde destek vermeye çalışacağız.” ifadelerini kaydetti.

Keskin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 31 Mayıs Perşembe günü Malatya’ya yapacağı ziyarette esnaf ve sanatkarın üzerine düşen ne varsa yapacağını belirterek, “Usta’mızı en iyi şekilde karşılayıp, uğurlayacağız” dedi.

Ayrıca, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken’in organizasyonu ile 31 Mayıs Perşembe günü 81 ESOB başkanının Malatya’da toplanacağı ve düzenlenecek iftar programına ise Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın katılacağı öğrenildi.

POLAT’TAN, MALATYA TSO’YA ZİYARET

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’na da hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Büyükşehir Belediye Başkan Hacı Uğur Polat, “ Malatya Ticaret ve Sanayi Odası, Malatya için çok önemli bir kuruluştur. Önümüzdeki süreçte sivil toplum kuruluşları ve kamu kurumlarımızla Malatya’mızı nasıl daha hızlı kalkındırabilir ve bölgenin incisi haline getirebiliriz. El birliğiyle, birbirimizin heyecanını artırarak, işbirliği koordinasyonunu iyi bir noktaya getirecek şekilde çalışmalarımız olacaktır. Malatya TSO, yeni dönemde de kentimizin daha iyi yerlere gelmesinde önemli bir rol oynayacaktır. Başkanımızı ve bu dönem görev alan tüm ekibini kutluyor, kolaylıklar diliyorum" dedi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ise, “Birlik ve beraberlik vurgusu yaparak ülke ve Malatya ekonomisine katkı sağlayacak tüm projelerde paydaş olarak gördükleri kurum ve kuruluşlarla birlikte çalışmaya her zaman hazır olduklarını söyledi.

Başkan Sadıkoğlu, “Malatya’daki tüm kurum ve kuruluşların ortak amacı ve hedefi ülkemizin ve Malatya’mızın daha fazla gelişmesidir. Yeni dönemde ortak akıl ve işbirliği ile paydaş olarak gördüğümüz kurum ve kuruluşlarla tüm projelerde birlikte hareket edeceğiz. Amacımız birlikte güzel çalışma ve projeler gerçekleştirmektir. Üyelerimize kaliteli hizmet sunarak, şehrimiz ve ülkemiz ekonomisine katkı sunmak istiyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte de kentimiz için hep birlikte çalışacağız. Tekrar nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum" dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • maruf (5 yıl önce)
    Şevket bey geçenlerde bir konuşmasında şelalecilerin ''BİZ ONU OKUTTUK BİZE HİZMET ZORUNDA'' şeklinde bahsettiklerini söylediği Hacı Uğur ile kol kola. Şelaleciler Şevket Başkanıda dizlerinin üstüne çökertmişler...
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (5 yıl önce)
    hemşeri olunca şelalecilik kalmıyor iki hemşeri oturmuş gülücükler saçıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (5 yıl önce)
    Şevket başkan Şelaleciler temizlendi galiba ; ne oldu sessizliğe büründün;cumhurbaşkanı gelince sakin susma. Bildiklerini anlat ;gittikten sonra konusup malatya gündemini meşgul etme,bekleyelim görelim
    0
    0
    Yanıtla
  • Aslan (5 yıl önce)
    Şevket başkan tabiki hayırlı olsun a gidilir ammaaa , bu polat şelalecilerin mi diyeyim meşalecilerin mi diyeyim vezir i azamı . Gayrı siz düşünün gerisini yazık malatyam yazık vallahi de yazık billahi de yazık.
    0
    0
    Yanıtla