SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hizmete Açıldı, Ama Bitmedi!.

A- A+ PAYLAŞ
Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından ihale edilen 112 Acil Sağlık Hizmetleri binası, bitimi için ön görülen sürenin üzerinden 1 yıl geçmesine karşın tamamlanamadı. 
 
Yeşiltepe'de Adlı Tıp Kurumu binasının yanında 2009 yılında İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından ihale edilen 3 katlı 112 Acil Sağlık Hizmetleri binasının, 2011 yılının başlarında hizmete girmesi gerekirken, 1 yılı aşkın süredir tamamlanarak teslim edilmediği kaydedildi. 
 
Deprem bölgesi olan Malatya'da 112 acil sağlık hizmetlerinin ihtiyacı olan binanın, öngörülen bitim süresinden 1 yılı aşkın süredir bitirilememesi dikkat çekiyor. 
 
Halen inşaat çalışmalarının sürdüğü ve geçici teslimin yapılmadığı 112 acil Sağlık Hizmetleri Binası, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Malatya'da 17 Mayıs 2011 tarihinde hizmete açtığı 37 tesisin arasında ismi geçiyor. 
 
Bayındırlık ve İskan İl Müdürlüğü'nün inşaat süreci ile ilgili olarak yasal çalışma yapıp yapmadığı ise bilinmiyor. 
 
Malatya Valiliği'nin inşaat süresinin uzamasından dolayı soruşturma açarak, kamuoyunu bilgilendirmesi bekleniyor. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız