SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hizmete Devam Ediyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

AKP’nin İl örgütünün yaklaşık iki ay önce başlattığı ve her hafta bir milletvekilinin katıldığı halkın sorunlarını dinlemeye yönelik dert dineleme toplantısının bu haftaki nöbetçi milletvekili Öznur Çalık’tı.

Parti il binası toplantı salonunda gerçekleşen dert dinleme toplantısına İl başkan vekili Hacı Bayram Yılmaz'la ile katılan Çalık, “AK Parti'nin Türk siyaset tarihine girdiği tarih olan 14 Ağustos 2001 tarihinin çok önemli dönüm noktalarından biridir. AK Parti'ye açılan kapatma davası ile Türkiye ekonomisi ile istikrarı ile ciddi kayıplar yaşadı. Keşke yaşamasaydık. Ak Parti, demokratik, laik, sosyal hukuk devletine inanan bir partidir. Mahkeme sürecinin bitmesiyle millet kazandı. Devlet kazandı. Demokratik-laik- sosyal hukuk devleti kazandı. AK Parti olarak hizmete devam diyoruz.” dedi.

Çalık, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bundan sonraki hedeflerimiz, bu hafta uygulamaya girecek olan ve küçük ölçekli esnaflarımıza hayat verecek olan cansuyu diye de tabir edilen sıfır faizli ilk 6 ay ödemesiz 25 milyardan başlayan kredi uygulaması ile piyasadaki nakit sıkışıklığını aşmak istiyoruz.

Milletvekilliğimizin birinci yılında Sosyal Güvenlik Kurumu, Belediye ve Vakıflar kanunu gibi çok önemli kanunlar çıkardık.

İlimiz gündeminde bulunan hastane projesi ABD’kaynaklı ve Kayseri’de uygulanan 850 yataklı hastanenin bir benzerini Şeker fabrikası alanında sağlık tesisi alanı olarak ayrılan yere yapmak için anlaşmaya varıldı.

Malatya- Pütürge yolu üzerindeki Kubbedağı mevkiindeki 16 Km.’lik yolun genişletme çalışması ile Tepehan- Nemrut yolunun genişletilmesi çalışmaları yapılacak.”

Yapılan bu konuşmadan sonra gazetecilerin Kentsel Dönüşüm ile ilgili sorularına milletvekili Çalık “ Bilindiği gibi TOKİ’nin yaptığı ilk konutlarla ilgili olarak başta altyapı olmak üzere çeşitli sorunlar vardı. Yaptığımız görüşmelerden sonra sorunları yerinde görmeleri için TOKİ başkanını ilimize davet ettik. İlimizde yaptığı incelemelerden sonra vatandaşa kentsel dönüşüm hakkında bilgi vermek üzere irtibat bürosu kuruldu ve bir görevli atandı. Fakat vatandaşa iyi davranmadığı yolunda şikayetler alınınca görevli değiştirildi ve yerine yeni biri getirildi.” dedi.

Soru- yanıt bölümünden sonra dert dinleme toplantısı basına kapalı olarak devam etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız