SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hizmetin İyileştirilmesi İçin.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:32:56
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm.Dr. Şükrü Özdemir, "Hedefimiz yeni yapılan hastaneyi en iyi koşullarda ve hızlı bir şekilde hizmete açıp mevcut hastanelerimizin taşınmasından ortaya çıkabilecek sorunlara yönelik çözümler oluşturmaktır” dedi. 

Kasım ayı başında Malatya’da göreve başlayan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm.Dr. Şükrü Özdemir, yaptığı açıklamada, “Kamu Hastaneleri Birliğinin oluşturulması ile ilimizdeki kamu hastane kaynaklarının israfa ve atıl kapasiteye yol açmaksızın etkin ve verimli kullanılarak hizmetin iyileştirilmesi ve geliştirilmesi amaçlanmaktadır" dedi.

Birlik üst yapısı Genel Sekreterlik bünyesinde çalışacak Tıbbi, İdari ve Mali Hizmetler Başkanlıkları ile bunlara bağlı uzman kadroları ve büro görevlilerinden oluştuğunu anlatan Özdemir, şöyle konuştu: "Birliğe bağlı hastanelerin yönetimi Malatya Devlet Hastanesinde hastane yöneticisi ve kendisine bağlı Başhekim, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü ile İdari ve Mali İşler Müdüründen oluşmaktadır. İlçe hastanelerimizin yönetimi ise hastane yöneticiliği görevini yürütecek. Başhekim ve kendisine bağlı çalışacak Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü ile İdari ve Mali İşler Müdüründen oluşmaktadır. Birlik bünyesindeki hastane yöneticileri iki yıllık süre için; sözleşmeli statüde görevlendirildi."

Malatya İli Kamu Hastaneler Birliği olarak öncelikle ilin ve ilçelerdeki hastanelerin mevcut durumlarının tespiti ve ihtiyaçlarının belirlendiğini anlatan Özdemir, şunları söyledi: "Yapılmakta olan tespitler çerçevesinde hizmetin iyileştirilmesi ve geliştirilmesine yönelik hedefler belirlenecek ve bu hedefleri gerçekleştirmek için kısa, orta ve uzun vadeli planlar oluşturulacaktır. Bu planlar da belli bir disiplin içinde uygulamaya konulacaktır. Çalışmalarımızda valiliğimizin desteği ve himayesinde başta İl Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğü olmak üzere tüm kurumlarımız ile işbirliği ve koordinasyon içerisinde olunacaktır. Ayrıca, tüm sivil toplum kuruluşları ve halkımızın öneri ve istekleri öğrenilecektir."

Görev açısından önemli bir sorumluluk aldıklarını anlatan Özdemir, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bunun bilinciyle çalışacağız. Yeni yapılanmada görev almayan tüm eski yöneticilere hizmetleri ve çalışmaları için teşekkür ediyoruz. Yeni sürecin dinamik bir sistem olduğunu, bu sistemde kendilerinin birikim ve deneyimlerine ihtiyacımız olduğunu ve onlardan yararlanacağımızı, onların da bu süreçte gelecekte görev alabileceklerini belirtmek istiyoruz. Öncelikli hedefimiz yeni yapılan hastaneyi en iyi koşullarda ve hızlı bir şekilde hizmete açıp mevcut hastanelerimizin taşınmasından ortaya çıkabilecek hizmet ihtiyaçlarına ve sorunlara yönelik çözümler oluşturmaktır.” 

Özdemir, destekleri nedeniyle il sağlık müdürü ve müdürlük çalışanlarına teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız