SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hizmetinizi Kitap Yapın!'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'daki AKP'li belediye başkanları ve ilçe başkanları toplantısı Anemon Otel'de yapıldı.

Yakınca Belediye Başkanı Veysel Katırcı'nın daveti üzerine Anemon Otel'de gerçekleştirilen toplantıda belediye başkanları, ilçe başkanı ve parti yöneticileri partilerinin çalışmaları ve sorunlar üzerinde istişarede bulundular.

Toplantıya Malatya Milletvekili Mehmet Şahin ve İl Başkanı Mustafa Şahin'in yanı sıra belediye başkanları ve ilçe başkanları katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Malatya Milletvekili Mehmet Şahin, bir aile içinde oldukları zaman başarılı olabileceklerini söyledi. Şahin, toplantının paylaşımcı, ortak aklı hareketi hayata geçirme ve çözüm odaklı olmasından dolayı önemsediklerini ifade ederek, "Belediye Başkanlarımız kısa, orta ve uzun vadede en acil ihtiyaçlarını bir rapor halinde bizlere iletsinler. Her belediyemizin neye acil ihtiyacı olduğunu bilirsek, buna göre daha rahat bir çalışma yapabiliriz. Ayrıca bunun yanında ilçe belediyelerimiz arasında yardımlaşmayı kurumsal bire hale getirin. Birbirine yakın olan ilçelerimiz, kendi araların da bir uyum yakalayarak, yardımlaşsınlar. Biz gücümüzü birbirimizden alıyoruz. Bugün en çok güç birliği ve paylaşmaya muhtacız" dedi.

Yaz programları çerçevesinde ilçe, belde ve köylere giderek vatandaşlarla bir araya geldiklerini söyleyen Şahin, "Vatandaşlarımızla seçim zamanı değil, seçim dönemleri dışında da bir araya geliyoruz. Vatandaşlarımızın sorunlarını ve isteklerini bire bir kendi ağızlarından alıyoruz. Bu arada belediye başkanlarımızdan en büyük isteğim, yaptıkları hizmetleri bir kitap haline getirsinler. Hükümetimizin ve belediyelerimizin yaptıkları hizmetleri kamuoyu ile paylaşın" diye konuştu.

Şahin, Malatya'nın bir cazibe merkezi haline geldiğini kaydederek, "Uluslar arası kongreler artık Malatya'da yapılacak. Malatya'ya çok büyük yatırımlar geliyor. Özellikle kalkınma ajansının Malatya'ya kurulmasıyla birlikte istihdama da büyük ölçüde katkı dağlanacak" şeklinde konuştu.

İl Başkanı Mustafa Şahin ise, Malatya'nın büyük çoğunluğunda AKP rozeti taşıyan belediye başkanlarının hizmet verdiğini ve bu sorumluluğun bilincinde hareket ettiklerini ifade ederek, "Bize umut bağlayan vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermeliyiz. Çare bizsek, halkımız bize büyük bir teveccüh göstermiş ise, biz de onlara layık olmalıyız. Bize ulaşan bilgiler doğrultusunda küçük büyük ayrımı gözetmeksiniz vatandaşlarımızın sorunlarını çözüyoruz. 2002 yılından bu yana görev sorumluluğunun bilincinde olan bir yönetim anlayışı oluştu. AK Parti'ye halkımız kesintisiz bir güven duymuştur. Bize oy veren ya da vermeyen her vatandaşımıza adil bir şekilde hizmet götürmekteyiz. 29 Mart'tan sonra belediye başkanlarımız rozetlerini çıkartarak, vatandaşlarımıza hizmet vermektedir. Bugüne kadar halkımızdan olumsuz yönde eleştiri almadık. Bize gelen bütün eleştiriler pozitif yöndedir. Milletvekillerimizin de gayretleriyle Malatya'ya güzel hizmetler yapılmaktadır. Amacımız bu toplantıların bir istişare özelliği taşıyarak, bizlere ve Malatya'ya katkı sağlamasıdır" dedi.

Yakınca Belediye Başkanı Veysel Katıcı da, hizmetlerine devam edip, çalışmalarını hızlandıracaklarını söyleyerek, "Türk milleti diğer devletlerden geride kalmaktadır. Barışı, birlik ve bütünlüğü sağlayarak, dünya milletler topluluğunun geçmişte olduğu gibi en güçlü ve şerefli üyesi olacağız. Bu toplantıların sözde değil, inşallah özde, dertlerimize çare olmasını istiyorum. Belediyelerimizin ve onları yönetenlerin büyük sorunları var. Sıkıntılarımızı sürekli aktarıyoruz. İnşallah bu sıkıntılarda giderilecek ve en iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız