SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hizmetler Daha da Artacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:48:49
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, “Malatya’nın büyükşehir statüsü kazanması merkez ve ilçelerimize yapılacak hizmetlerin daha da artmasını sağlayacak” dedi.

İstanbul’da Pütürge Bakımlı Köyü Derneği ile Üsküdar Malatyalılar Derneği’ni ziyaret eden milletvekili Öz, Pütürge Bakımlı Köyü Derneğinde başkan Ramazan Kömür’den dernek faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Burada konuşan Öz, sosyal ve kültürel alanda yaşanan hızlı değişime karşı kendi yöremize ait değerleri, örf ve adetlerimizi koruyarak geliştirmede sivil toplum kuruluşlarının önemli bir boşluğu doldurduğunu söyledi. Sadece Malatya’da yaşayan hemşerilerinin değil, İstanbul’da, Ankara’da, İzmir’de ve pek çok ilde yaşayan Malatyalıların istek ve taleplerini karşılamak için çalıştığını belirten Malatya milletvekili, yapılan yatırımlar ve siyasi gelişmelerle ilgili bilgiler verdi.

Milletvekili Öz, ekonomik, kültürel ve sosyal alanlarda hiçbir vatandaşımızın dışlanmadığı, fikirlere, inançlara, milli ve manevi değerlerimizle barışık, kültür ve medeniyet mirasımıza yakışır, her alanda öncü ve kalkınmış bir Türkiye için çıkılan yolda çok önemli mesafeler alındığını ifade etti.

Malatya’ya yapılan yatırımlardan da bahseden Milletvekili Öz, “İlimizin büyükşehir statüsü kazanması merkez ve ilçelerimize yapılacak hizmetlerin daha da artmasını sağlayacak” dedi.

Kuru Meyve Tanıtım Grubunun çalışmaları hakkında da bilgi veren Öz, lisanslı depoculukla ilgili çalışmaların devam ettiğini söyledi. Pütürgeli hemşerilerini ziyaret eden Malatya Milletvekiline Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu ve başkan yardımcısı Zeynel Yıldırım’da eşlik etti.

TBMM İdare Amiri Öz, Üsküdar Malatyalılar Derneğini de ziyaret ederek başkan Rıfat Çeker'den derneğin faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Üsküdar’da gerçekleştirilen Malatyalılar buluşmasında Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı ve AK Parti Üsküdar belediye başkan aday adayı Hilmi Türkmen’de katıldı.

İstanbul'da Malatyalıların birlik ve beraberliğinden, çalışkanlığından, üretkenliğinden hep gurur duyduğunu ifade eden Malatya Milletvekili Öz, “Yaptığımız işin en iyisini, en hayırlısını yapmaya çalışmalıyız, Malatyalılara da bu yakışır” diye konuştu.

Öz, Meclis çalışmaları ve Malatya’da ki faaliyetleri hakkında da bilgi, hemşerilerini dinledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız