SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hizmetler Eşit Götürülüyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:41:21
A- A+ PAYLAŞ
AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, ''Bize oy versin ya da vermesin, hizmetler herkese eşit şekilde götürülüyor'' dedi. 
     
AK Parti Malatya İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklayama göre Şahin, il başkanı Bülent Tüfenkci, merkez ilçe başkanı Osman Güder ve partililerle birlikte Yeşilyurt ilçesini ziyaret etti. 
     
İlk olarak Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk'u ziyaret eden Şahin, burada yaptığı konuşmada, her hafta Malatya'ya geldiklerini, vatandaşların sıkıntılarını dinlediklerini ifade ederek, ''Vatandaşlarımız, artık rahatlıkla milletvekillerine ulaşabiliyor. Oy versin veya vermesin, hizmetler herkese eşit bir şekilde götürülüyor'' dedi. 
     
AK Parti iktidarıyla birlikte milletvekillerinin halkla iç içe olduğunu, halkın rahatlıkla milletvekillerine taleplerini ilettiğini bildiren Şahin, 'hükümdar bir siyasetçi anlayışıyla değil, hadimkar bir hizmet' anlayışıyla hareket ettiklerini kaydetti. 
     
Şahin, AK Parti iktidarları döneminde yapılan hizmetlerin, önceki dönemde yapılan hizmetleri ikiye katlandığını ileri sürerek, tüyü bitmemiş yetimin hakkını korumaya çalıştıklarını, yapılan hizmetlerin yerele ve genele yayılarak devam ettiğini belirtti. 
     
AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkci de, teşkilatların programı çerçevesinde, milletvekilleriyle birlikte hem teşkilat çalışmaları, hem de o ilçenin sorunlarını yerinde tespit etmek ve çözüm bulmak amacıyla bu ziyaretleri gerçekleştirdiklerini söyledi. 
     
Milletvekili Mustafa Şahin ve beraberindekiler, Yeşilyurt Ziraat Odası Başkanı Doğan Solmaz ve Şoförler Odası Başkanı Taner Kılınç'ı da ziyaret ederek, sorunları hakkında bilgi aldı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız