SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hizmetlerde Yanınızdayız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:52:17
A- A+ PAYLAŞ
 
AKP  Malatya Milletvekili ve TBMM Grup Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Şahin, beraberinde İl Başkan yardımcıları Hakan Kahtalı, Eyüp Sağlam ve partililerle kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret etti. 
 
İlk olarak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevine yeni başlayan Mehmet Çolak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Milletvekili Şahin, burada yaptığı konuşmada, “Malatyamız son yıllarda şehirleşme ve yapılaşma noktasında zirve yapmış konumdadır. Özellikle şehrimizin batı kesiminde binaların bir bir yükseldiğine şahit olmaktayız. Deprem kuşağı içerisinde yer alan ilimizin yeni yapılarda denetimden mahrum bırakılması, denetimden uzak bir yapılaşmaya gidilmesi düşünülemez. Bakanlığımızla yapmış olduğumuz görüşmelerde, yeni ihdas edilen yapı denetim firmalarıyla karşı karşıya kalmış olduğumuz birtakım sıkıntıların giderilmiş olması konusunda, ilimizde de birtakım yeni şirketler kurulmasına imkan tanındı” dedi.
 
Şahin, 1999 depreminden sonra deprem konusunun gündemimizde sıklıkla yer aldığını söyleyerek, şimdilerde hem hükümet hem de ilgili bütün meslek gruplarının gerekli hassasiyeti gösterdiklerini ifade etti.
 
Geçtiğimiz günlerde Japonya'da meydana gelen depremi örnek gösteren Şahin, şunları söyledi:
 
"Japonya'da deprem oluyor. Oradaki insanlarımızın evlerinden çıkmamaları için anonsların yapıldığına şahit oluyoruz. Çünkü 1. derecede deprem kuşağında yer alan Japonya’da insanlar kendilerini evlerinde daha güvenli hissediyorlar. Bizim insanlarımız evden çıkıp deprem olduğunda canımızı kurtaralım düşüncesinde iken oralarda standartları yükseltilmiş binalar, kendileri için daha güvenli hissediliyor. İnşallah bizler de o günlere geleceğiz."
 
"Kurumlarımızdaki arkadaşlarımızla hem tanışalım hem de sorun ve sıkıntıları varsa bunları yerinde müşahede edelim diye bu ziyaretleri gerçekleştiriyoruz" diyen Şahin, "Hangi konuda olursa olsun her an için bir telefon kadar yakınız. Amacımız sizlerin elini rahatlatmak. Hayırlı hizmetlerde hep yanınızdayız" diye konuştu.
 
Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Çolak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yeni kurulmuş olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızdaki görevimizde amacımız; memleketimize, memleketimiz insanlarına güzel hayırlı işler yapmaktır. Bu işleri yaparken milletvekillerimizin desteğini her zaman için arkamızda hissetmek istiyoruz. Bu şekilde çalışmalarımıza devam edersek Allah'ın izniyle memleketimize çok güzel hayırlı işler yapacağımızdan eminiz” ifadelerini kullandı.
 
Şahin ve beraberindekiler, Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO) Müdürü İbrahim Azcan’ı da makamında ziyaret ederek istişarelerde bulundu.
 
Şahin, son olarak Malatya E Tipi Kapalı Ceazaevi Müdürü Şerafettin Güngör'ü de ziyaret ederek, cezaevinin sorunları hakkında bilgi aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız