SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hizmetlere Devam Edeceğiz"

0
Güncellendi - 2020-01-21 05:25:54
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, Battalgazi ilçesine bağlı mahallere yaptığı ziyarette, Türkiye'nin savunma sanayisindeki milli ve yerli silah atılımına dikkat çekerek, "Silahının yüzde 80’ini kendi üretebilen ülke konuma geldik” dedi.

Milletvekili Kahtalı, beraberinde partililerle birlikte, merkez ilçe Battalgazi’nin, Kemerköprü, Hasırcılar, Boran, Toygar ve Kadıçayırı Mahallelerini ziyaret etti. Ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda, AKP iktidarının 17 yılda yaptıkları hizmetleri anlatan Kahtalı, Türkiye savunma sanayisindeki milli ve yerli silah atılımına vurgu yaptı.

Helikopterden makine tüfeklerine kadar bir çok silahın üretildiğini hatırlatan Kahtalı, "Ülkemiz savunma anlamında baktığımız zaman, silahının yüzde 80’ini kendi üretebilen ülke konuma geldi. Uçak ve helikopterini Allah’ın izniyle kendi üretebilme konuma geliyor. Milli aracını üretebilme noktasına gelen ülkemiz, kabuğunu kırdı" dedi.

Yeni yapılan İstanbul Havalimanını da hatırlatan Kahtalı, “Deniz altından yollar götürebilen trenler götüren bir ülke durumuna geldik. Dünyanın en büyük hava alanın yapabilen ülke konumuna geldi, Sağlık anlamında ABD ve İngiltere Avrupa’da olmayan tüm sağlık hizmetlerini ülkemize kazandırıldı. Ulaşımda milli eğitimde hangi konudan bakarsanız bakın. Bunlarla gurur ve onur duyuyoruz. İnşallah vermiş olduğunuz bu destekler devam ettiği sürece dualarla Allah’ın yardımı ve vatandaşlarımızın dualarıyla bu ülkeyi 10 yıl ve 100 yılarca bu anlayış ve dava içerisinde hizmetlere devam edeceğiz” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • vural (4 yıl önce)
    boy gösterisi icraat lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Malatyamıza yaptığınız hizmetlerden bahsedin bırakın topu tüfeği o silahları yapanlar Allahtan sizin gibilerin zihniyetinde değil başkalarının yaptıklarıyla övünmeyi bırakın artık düşün bu milletin yakasından
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Çevre yolumuz nerede Darendede çıkıyoruz yola 1saatte beylerderise geliyoruz beylerderesinde araştırma Hastanesi'ne 1 saatte ancak gidebiliyoruz çevre yolu olsa bu ızdırabı kimse çekmeyecek
    0
    0
    Yanıtla
  • erol (4 yıl önce)
    Sayın milletvekili; Söylediklerinizle önünde poz verdiğiniz köy evi pek bağdaşmıyor gibi , bu kadar ileri bir duruma geldiniz de niye bu o köylerimizde yaşayan insanımıza yansımıyor. Hala ne söylersek inanan bir seçmen kitlesi arkamızda var sanıyorsanız.Yanılıyorsunuz,artık kimseyi bu yalanlarınızla aldatamayacaksınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Kime hizmet malatyayamı yoksa yandaşamı vekil bey
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    pozitif bakarsak; son 10 yılı bu ülkede geçireni direkt cennete alırlar..
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (4 yıl önce)
    malatyaya yapılan hizmetlerde bahset kocaman şehrin ortasından boydan boya geçen transit yol var ülkemizde böyle bir çevre yolu kalmadı
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih (4 yıl önce)
    Adil Gevrekten neden hesap sormuyorsunuz sayın vekiller.şehirde futbolu bitirdi.
    0
    0
    Yanıtla