SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hizmetleri Göz Önünde.."

A- A+ PAYLAŞ

 
Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevinden ayrılan ve İstanbul Üsküdar Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanan Sami Er, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a veda ziyaretinde bulundu. 
 
Üç yıllık görev süresi içerisinde Kamu Kurum ve Kuruluşları ile her zaman işbirliği içerisinde olduklarını belirten Sami Er, “Malatya’da dolu dolu bir üç yıl geçirdik. Malatya’da görev yaptığımız süre içerisinde Belediye Başkanımızın her zaman destek ve yardımlarını gördük. Bundan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 
 
Belediye Başkanı Ahmet Çakır da Sami Er’in İl Özel idaresi Genel Sekreteri olarak Malatya’ya güzel hizmetler yaptığını belirterek, “Biz bu süre içerisinde Özel İdare ile bir uyum ve dayanışma içerisinde çalıştık. Sami beyin Malatya’ya yaptığı hizmetler göz önünde. Başarılı bir insan bu hizmetlerini nerede olursa olsun sürdüreceğine inanıyorum. Malatya’daki görevini tamamladı, yeni bir göreve başlıyor. Yeni görevinin kendisine ve ailesine hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu. 

MECLİSE VEDA..
Er, veda ziyaretleri programında İl Genel Meclisi üyelerine veda konuşması yaptı.
 
Sami Er konuşmasında, "Memleketime 3 yıl hizmeti nasip ettiği için Allah'a her zaman hamd ediyorum. Doğup büyüdüğün yere hizmet etmenin ayrı bir hazzı var" dedi. 
3 yıllık görev süresinin 30 yıl gibi geldiğini dile getiren Er, "Bu zorlu görevde bizi motive eden, vatandaşlarımızın altyapısı olmayan köye altyapı götürülünce canı gönülden bana sarılıp yarı Türkçe yarı Kürtçe Allah razı olsun demeleridir. Evet devlet ve hükümetimizin imkanları ile hizmetleri yaptık. Sayın başbakanımız ile, kurum ve kuruluşlar arasında koordinasyon ile çalıştık. İl Genel meclisiyle koordineli çalışmaya çaba gösterdik. Sizlerden kalbini kırdığım olduysa, bunlar kişisel değildir. Helallik diliyorum. Çok büyük iş programı vardı. İş güç, mali imkanlar, bu yapılan programları yapma şansı olmuyor. Bin 500 kilometre asfaltın programa alınması istenmişti. 140 kilometresi programa alınmıştı. Bütün imkanlarımızı kullanıp, 435 kilometre asfalt yaptık" ifadelerini kullandı. 
 
Kendisinden sonra gelecek kişilere başarılar dileyen Er, "Bizden sonraki arkadaşların çıtayı daha yükseklere çıkaracağını ümit ediyorum. İstanbul Üsküdar belediye yardımcılığı görevine başlayacağız. İstanbul'da bir adresiniz olduğunu biliniz. Hakkınızı helal ediniz" diye konuştu. 
 
İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata ise, Er'e hizmetlerinden dolayı plaket takdim ederek, "3 yıl boyunca koordineli bir şekilde çalıştık. Meclisimizi ziyaret eden sayın Sami Er ile birlikte çalıştığımız günlerin çalışma şevkine doyamadık. Çünkü birlikte hareket etme şuuruna varmıştık. Yeni görevinde kendisine başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız