SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Hizmetlerimiz Daha Güzel Bir Malatya İçin..''

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Cemal Akın, Köy ve Mahalle Muhtarları ile Şelale Lokantasında sabah kahvaltasında bir araya geldi. Kahvaltılı toplantıya Belediye Başkanı Akın, Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Ali Seydi Yücekaya (üstteki fotoğrafta sağ baştaki), derneğe bağlı muhtarlar, belediye meclis üyeleri, şirket müdürleri ve daire müdürleri katıldı. Daha önce İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Fatih Hilmioğlu'na, son yaşanan tartışmalar nedeniyle tam destek veren ve bu yönlü açıklamalar yapan dernek başkanı Yücekaya, belediye başkanı Akın'a da "kimsenin yapamadığı bazı projelere girişmesi" nedeniyle teşekkürlerini bildirdi.

10 Eylül Cumartesi günü Şelale Restoran’da yapılan toplantıda ilk olarak konuşan Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Ali Seydi Yücekaya Malatya’nın sorunlarını çözmek için büyük gayret sarf eden Belediye Başkanı Cemal Akın’ı bu sorunları çözerken muhtarla da istişare ettiğini belirterek, Başkan Akın’a muhtarlarla istişareye verdiği önem ve sık sık bir araya gelmekten dolayı teşekkür etti.

Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Ali Seydi Yücekaya, Belediye Başkanı Akın’ın kimsenin yapamadığı bazı çalışmaları başlattığını ifade ederek, “ Yeşil alan, alt geçitler ve kimsenin yapamadığı Yeni Cami projesini hayata geçiren Belediye Başkanı Cemal Akın’a Köy ve Mahalle Muhtarları adına teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bu çalışmalar Malatya’nın gelişmesine büyük katkı sağlayacaktır” dedi.

Belediye Başkanı Akın ise yaptığı konuşmada; her fırsatta muhtarlarla Malatya’nın genel ve mahallelerin özel problemlerini tartışarak çözüm üretmek için bir araya geldiklerini ve istişare ettiklerini söyledi.

Başkan Akın, daha önce YG 21 tarafından düzenlenen mahalle toplantılarında mahallelerin sorunlarını muhtar ve mahalle halkı ile birlikte konuştuklarını ve bu toplantılardan sonra sorunların çözdüklerini belirten Akın, “Bundan sonrada mahallelerimize gelmeye devam edeceğiz” dedi.

Alt geçitler, Sümer Park ve Yeni Cami Çevre Düzenlemesi’nin bitirilmesinden sonra Malatya’nın gerçek anlamda hizmete kavuşacağını söyleyen Akın, Meyvecilik Araştırma Enstitüsü arazisi üzerinde de Türkiye'ye örnek olacak bir rekreasyon alanı yapacaklarını kaydetti.

TOKİ Konutları’nda yeni bir alt merkezin oluşmaya başladığını ifade eden Akın, bu bölgenin 2 km.lik yolunun 20 mt.ye çıkarıldığını ve asfaltlandığını kaydetti.

Doğalgaz çalışmasının Malatya için en büyük hizmetlerden birisi olduğunu vurgulayan Başkan Akın, “ Malatya’nın en büyük sorunlarından biri de hava kiriliğidir. Doğalgazla beraber Malatya’nın kirli havası da temiz olacak. Organize sanayi ucuz enerji kullanarak daha çok istihdam yapacak. Ayrıca vatandaşımızın yakıt gideri de düşecek.” dedi

Üretilen hizmetler ile modern bir şehir oluşturma gayreti gayreti içinde olduklarını söyleyen Akın, “Çalışmalarımız muhtarlarla, sivil toplum kuruluşları, dernekler ve vakıflarla istişare ederek devam edecektir. Hizmetlerimiz daha güzel, daha modern bir Malatya içindir” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız