SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hizmetlerimiz Kalıcı Olacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:02:19
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkci, beraberlerinde bazı parti yöneticileri ile birlikte Kuluncak ilçesi ile Sofular ve Ayvalı belde belediyelerini ziyaret ederek, ilçe ve beldelerdeki esnafları tek tek ziyaret edip, vatandaşlarla sohbet etti.

Ziyaretlerde konuşan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Malatya’da çok büyük değişim yaşandı şehircilik, yatırım, alt yapı, fiziki yapılanma, modernleşme, kent mobilyaları ve şehir peyzajları anlamında. Malatya kimlik değiştirdi. Büyük bir dönüşümü bu dönemde gerçekleştirdik. Bizi karalamak isteyenler oluyor, projeleri yanlış göstermeye çalışanlar oluyor, bunlara pirim vermiyoruz. Bizler Malatya’nın sorunlarını, Malatya’nın geleceğini, Malatya’nın altyapısını, Malatya’nın gelişmesini sanayisini ve ekonomisini düşünüyoruz. Biz siyasette samimiyeti, dürüstlüğü doğruluğu yapabileceğimiz işleri konuşmayı ve konuştuğumuz her işi de mutlaka yapmak hedefindeyiz. Rabbim inşallah sizleri de bizleri de mahcup etmez” dedi.

Başkan Çakır, “Bu ziyaretimizin temelinde gezdiğimiz noktalardaki eksiklikleri tespit etmek geliyor. İnsanlar endişe ediyor köye nasıl hizmet gelir, var olan sıkıntılar daha mı çoğalır diye. Özel İdare kapanarak büyükşehre devrolacak. İl Özel İdare’nin yapısını güçlendiriyoruz. İlçelerimizde beldelerimizde bakım evleri oluşturuyoruz. Oradaki personeli artıracağız. Şundan emin olabilirsiniz geçmiş dönemlerde köylerimize gelen hizmeti katlayarak hizmet üretmeye çalışacağız. İnşallah hizmetlerimiz daha kalıcı olacak” şeklinde konuştu.

Çakır, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Bugüne kadar nasıl Malatya’nın mahallelerini semtlerini ziyaret ediyorsak, bugünden itibaren artık ilçelerimize, beldelerimize ve köylerimize de aynı sıklıkta ziyaretler gerçekleştireceğiz. Türkiye büyük bir sıçrama gerçekleştirdi. Hekimhan - Malatya arasındaki yol yapım çalışmalarını gördüm, gerçekten mükemmel bir çalışma. O koca dağların yarılması, o dolguların yapılması gerçekten bu büyük çalışmalar hükümetimizin, devletimizin gücünü gösteriyor. Bu gücü nereden aldı, bu kadar sevgiyi nereden aldı Sayın Başbakanımız. Partimizin kuruluşu halkın içinden çıkan halkı temsil eden bir yapıya sahip olması, bir diğeri de hortumcuların önlerinin kesilmesi, çetelerin ve mafyaların çökertilmesi, faiz lobilerinin ortadan kaldırılması bu sevginin ana sebebidir.”

AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkci, “Bu ziyaretlerimizin amacı, hemşerilerimizi dinleyerek sorunlarını tespit etmek, görüş ve önerilerini almaktır. Bunun için bu gezilerimizi sürdürüyoruz” dedi.

Türkiye’nin çok önemli bir süreçten geçtiğini ve Türkiye üzerinden iç ve dış mihraklar tarafından operasyonlar yapılmaya çalışıldığını söyleyen Tüfenkci, “Amaç AK Parti kaybetsin, Başbakan kaybetsin Recep Tayip Erdoğansız bir Türkiye dizayn edilsin. Bugüne kadar gerek sermaye çevrelerine gerek dünyadaki Yahudi lobilerine, faiz lobilerine karşı halktan aldığı güçle ciddi anlamda tavır koyan, diklenmeden dik duran bir başbakan; gerek bölgedeki aktörleri, gerek iç aktörleri ciddi anlamda rahatsız etmiştir. Türkiye’nin bundan sonra yakalamış olduğu siyasi istikrar ve güveni koalisyonlarla bozar mıyız, Türkiye’nin kazanmış olduğu kazanımları tekrar geriye doğru götürebilir miyiz? amaç bu. Onun için bu seçimlere sadece yerel seçimler olarak bakmıyoruz. Bugüne kadar yapmış olduğumuz hizmetlerin referandumu niteliğinde bir seçim olarak görüyoruz. Biz AK Parti olarak iki şeye güvendik; bir size, millete güvendik, iki Hakk’a güvendik. Onun için de her zaman şunu dedi Sayın Başbakanımız ‘Biz ancak Hakk’a ve halka hesap veririz, onun dışında hiçbir güç bizleri dizayn edemez, bizlere istikamet tayin edemez, yön veremez.’ Bu nedenle diyoruz ki sizin bir oyunuz Türkiye’de oynanan bu oyunu bozacaktır” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ve beraberindeki heyet ziyaret ettikleri bölgelerdeki esnafı da tek tek gezerek, onlarla sohbet etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız