SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hizmetlerin Garantisi TSE'dir"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:36:57
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya Sanayici ve İş Adamları Derneği (MASİAD), Türk Standartları Enstitüsü (TSE) uzmanlarını konuk etti. 

Ankara TSE Genel Sekreter Müşaviri Arif Gani, İş Geliştirme Koordinasyon Kurul Üyesi, Baş Denetçi Necati Tatar ve TSE Malatya İl Müdürü Eraslan Yılmaz’ın konuşmacı olarak katıldığı toplantıda, TSE faaliyetleri, iş güvenliği, yeşil bina, gözetim, denetim faaliyetleri ve hedeflerin anlatıldı. Ttoplantıda iş dünyası ile ilgili sorunlar ve TSE’nin bu ortak paydadan yapabilecekleri konuşuldu.

Toplantıya Ankara’dan katılan Arif Gani, “Özellikle asansör kontrolü başta olmak üzere TSE’li ürün ve hizmetlerin garantisi “TSE”dir" dedi. 

MASİAD Yönetim Kurulu Üyesi Veli Doğan ise, ”Devletin teşvikler ve kanunlar ile sınırların çizilmesi ve cezai yaptırımlara uyması gerekmektedir” dedi.

TSE Malatya İl Müdürü Eraslan Yılmaz da, “Dünyada ticareti belirleyen unsur standartlardır,her kim standardını belirlerse ilerleyebilir,güçlenir . Sanayicilerimizde daha kaliteli mal üreten kuruluşlar için belgelendirmesi yapmaktadır. Dünyada ilk defa müşteri dostu marka ve müşteri dostu kuruluş belgesi verilmeye başlanmış olunup, bu belgelendirme sistemi dış ülkelere örnek olacaktır” ifadelerini kullandı.

MASİAD Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kavuşturan ise, “Kayısı Çalıştayında iki tane TSE’yi ilgilendiren sonuç çıktı “diyerek, bu konuya da dikkat çekilmesini istedi.

Necati Atalar, ”Kayısının kalibrasyonu ile ilgili konularda TSE’ye başvuruda bulunabilirler. İşin mutfağında olan İşadamlarıdır” diyerek, komitelere üye olunabileceğini söyledi.

“Her alanda etkin olan TSE, yabancı ülkelerde 27 çözüm ortağı ile çalışan TSE her türlü desteğe hazırdır. Eğitim Akademi eğitim kurumlarına yerinde eğitimler vermektedir” şeklinde konuşan Atalar, TSE’nin her zaman İş Dünyasının yanında olduğu belirtti.

MASİAD Başkanı İbrahim Güngör ise, “Üretimin teşviklerle arttırılması, devlet politikalarında en üst sırada yer almalıdır” diyerek katılımcılara teşekkür etti.

Toplantıya, MASİAD Başkanı ve Merkezi Elazığ’da bulunan Fırat Sanayici ve İş Dünyası Federasyonu (FIRATSİFED) Başkan Yardımcısı İbrahim Güngör, MASİAD Yönetim Kurulu üyeleri Giray Gültekin, Funda Yalçınsoy, Banu Algül Şeftalicioğlu, Veli Doğan, ve Mehmet Kavuşturan katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız