SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hizmetlerin Takipçisiyiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:10:56
A- A+ PAYLAŞ
 
AKP  Malatya Milletvekili ve TBMM Grup Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Şahin, köy ziyaretleri kapsamında partililerle birlikte Hekimhan ilçesine bağlı Ballıkaya köyü Çeki mezrasında köylülerle bir araya geldi. 
 
Milletvekili Şahin’i köyün girişinde kurban keserek karşılayan Çeki mezrası köylüleri, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, 12 Haziran seçimlerinden sonra ilk kez bir milletvekilinin kendilerini ziyaret ettiğini, 60 yıldır köylerine yapılamayan hizmetlerin AKP iktidarları döneminde yapıldığını dile getirdiler.
 
Ziyarette konuşan Milletvekili Şahin, "Köylü milletin efendisidir" sözünün gereğini yaptıklarını, köylünün hizmetkarı olduklarını belirtti. Artık üreten ve gelişen bir köy yapısına sahip olduklarını kaydeden Şahin, "Bu sayede de köylülerimiz artık şehre gitmiyor. Üreten ve çalışan bir kişi olarak köyü tercih ediyor. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da köylerimizde birlik ve beraberliği sağlayarak daha önemli başarılara imza atacağız" dedi. 
 
Her kurumun sorumlu olduğu hizmet ve yatırımları takip edeceklerini dile getiren Şahin, "Yapılan hizmetlerin takipçisi olduğumuz gibi, yapacak olduğumuz yeni yatırım ve hizmetlerimizin de sürekliliğini sağlayacağız" ifadelerini kullandı.
 
Şahin son olarak İl Genel Meclis Üyesi Nebi Yiğit, İl Başkan yardımcıları; İdris Boztaş, Eyüp Sağlam ve partililerle birlikte yapımı devam eden köy yollarında incelemeler yaparak, ilçe ve köy yollarının durumuyla ilgili genel değerlendirmelerde bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız