SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hizmetlerine Katkı Sağlayacağız"

0
Güncellendi - 2016-01-06 21:05:27
A- A+ PAYLAŞ

Hizmet İçi Eğitim Programlarına yoğunlaşan Yeşilyurt Belediyesi’nde İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Işık tarafından sunumu yapılan “Yönetimde İnsan İlişkileri ve İletişim” ile “İş Yaşamında Beden Dili” konuları anlatıldı. Başkan Polat ve başkan yardımcılarının katılımıyla ilki gerçekleştirilen hizmet içi eğitimler 22 başlıkta, iki ay sürecek ve tüm personeller katılacak.

Yeşilyurt Belediyesi Yakınca Hizmet Binası Toplantı Salonunda düzenlenen eğitim programına Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Başkan Yardımcıları Mehmet Güner, Haydar Şahin, Mehmet Çınar, Meltem Kavuk, Murat Türksoy, İŞGEM Genel Müdürü Mehmet Karaman, Yeşil Yurt İnşaat Genel Müdürü Selahaddin Üzmez ile Özel Kalem Müdürü M. Aziz Arslan katıldı.

BAŞKAN POLAT, “KALİTEYİ ARTIRMAK VE SÜREKLİ HALE GETİRMEK İÇİN ÖNCELİĞİMİZ EĞİTİM OLACAK”

Ocak ve Şubat ayını kapsayacak olan Hizmet İçi Eğitim Seminerlerinde 23 başlık altında eğitim programları düzenleyeceklerini ifade eden Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Temeli eğitim olmayan hiçbir hizmetin sürekliliği olmaz” dedi.

e2016 yılını “Kalite” yılı olarak belirledikleri için halka ulaştırılacak tüm hizmetlerin temeline eğitimi yerleştirdiklerini belirten Başkan Polat, “Bizim bütün yaptığımız çalışmalar, hayata geçirdiğimiz projeler ve halka ulaştırdığımız tüm hizmetlerin temelinde eğitim vardır. Eğitim ve bilginin olmadığı yerde sürekli başarıyı yakalayamazsınız. Kaliteyi artırmak ve sürekli hale getirmek için önceliğimiz eğitim olacak. Belediyede görev yapan personellerimizin bilgili, deneyimli ve donanımlı olması için Hizmet İçi Eğitim Seminerlerine farklı bir gözle bakıyoruz. İlk seminerde bizi yalnız bırakmayan İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Metin Işık hocamız tarafından gelen teklif sonrasında Başkan Yardımcımız Haydar Şahin ile İlgili Birim Müdürlerimizin yaptıkları çalışma neticesinde bir takvim oluşturuldu. Ocak ve Şubat ayında 23 başlık altında düzenleyeceğimiz Eğitim Seminerleri İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi ve İnönü Üniversitesi Battalgazi MYO Yönetim ve Organizasyon Bölümü Yerel Yönetimlerden sorumlu Öğretim Üyeleri tarafından verilecek. Belediyenin tüm kademelerinde görev yapan personelleri kapsayacak olan eğitim programlarından gerekli şekilde istifada edileceğine inanıyorum. İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi ile Battalgazi MYO Yönetim ve Organizasyon Bölüm Yetkililerine sağlayacakları katkıdan dolayı şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

PROF. DR. IŞIK, “YEŞİLYURT BELEDİYESİNİN HİZMETLERİNE KATKI SAĞLAYACAĞIZ”

İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Işık, İletişim Fakültesi olarak kamu kurum, kuruluş ve Malatyalılara katkı sağlayacak tüm etkinliklerde yer almaya gayret gösterdiklerini ifade eden Işık, “Yeşilyurt Belediyesi ile ortaklaşa bir çalışma yaparak bu yılın ilk iki ayındaki Hizmet İçi Eğitim Seminerlerine destek vereceğiz. Akademik desteğimizle Yeşilyurt Belediyesinin hizmetlerine katkı sağlamış oluruz. Eğitime her zaman öncelik tanıyan Yeşilyurt Belediyesinin bu örnek davranışını takdir ediyorum, umarım diğer belediyelere örnek teşkil eder” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız