SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hizmetleriyle Göz Dolduruyor"

0
Güncellendi - 2018-06-11 00:12:29
A- A+ PAYLAŞ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “ Hizmetler ve yatırımlarla çehresi değişen Yeşilyurt’un gelişimi ve değişimi için 7/24 esasıyla çalışan Belediye Başkanımızı ve ekiplerimizi üstün hizmetlerinden dolayı tebrik ediyorum” dedi.

BAKAN TÜFENKCİ, YEŞİLYURT BELEDİYESİ EKİPLERİYLE SAHUR YAPTI

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AKP İl Başkanı İhsan Koca, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, AK Parti Milletvekili Adayı Vahit Atalan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın daveti üzerine mesaisine gece başlayan Yeşilyurt Belediyesi personelleriyle Çukurdere mahallesinde düzenlenen sahur yemeğinde bir araya geldi.

ÇUKURDERE MAHALLESİNDEKİ SAHA ÇALIŞMALARINI İNCELEDİLER

Personellerin yemeğini kendi elleriyle dağıtan Bakan Tüfenkci, sahur yemeğinden sonra Çukurdere mahallesindeki kilit - parke taşı döşeme, sıcak asfalt serimi ve çevre düzenleme çalışmalarını inceledi. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt’un dört bir tarafında devam eden yatırımlar ve hizmetler hakkında Bakan Bülent Tüfenkci ile beraberindeki heyete çalışmalarla igligi bilgiler verdi.

“GECE GÜNDÜZ DEMEDEN İLÇEMİZE HİZMET EDİYORUZ”

Yeşilyurt Belediyesinin 7/24 esasıyla Yeşilyurt’a hizmet ettiğini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Yeşilyurt’ta yaşamanın ayrıcalık olduğunu hissettiren yatırımlarımıza ve hizmetlerimize devam ediyoruz. Yeşilyurt’un sağlıklı ve planlı büyümesini büyük bir ciddiyetle sürdürmekteyiz. Ramazan ayı nedeniyle hizmetlerimizin aksamadan sürmesi için mesai saatlerinde bir takım değişiklikler yaptık, personellerimizin bir kısmı sahurdan itibaren saha çalışmalarına başlayarak sabahın ilk ışıklarına kadar büyük bir aşk ve sevdayla ilçemize hizmet ediyorlar. Sabahtan itibaren de diğer ekiplerimiz görevi devralıyor ve hizmetler aksamadan devam ediyor.” dedi.

“FEDAKÂR PERSONELLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUM”

Malatya’yı el birliği ile büyütmeye devam ettiklerini ifade eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Yeşilyurt Belediyemizin fedakâr personelleriyle sahur yemeğinde bir araya gelmekten onur duyuyorum. Dört yıl boyunca el ele vererek ilçemize hizmet ettiğimiz değerli Belediye Başkanımız ve personellerimizin hizmet bayrağını daha iyi noktaya taşımak adına gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürmeleri bizleri mutlu ediyor. Tüm personellerimizin ve ailelerinin Ramazan aylarını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum ve hayırlı çalışmalar diliyorum” dedi.

“BELEDİYE BAŞKANIMIZI VE EKİBİNİ KUTLARIM”

AKP İl Başkanı İhsan Koca ise, Yeşilyurt Belediye ekipleriyle sahur yemeğinde bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yeşilyurt İlçemizdeki değişim ve dönüşüm hizmetlerinin günün her saatinde devam etmesi bizleri mutlu etmektedir. Malatya’da ki yerel yönetimlerimizin üstün hizmetlerini takdirle karşılıyoruz. Belediye Başkanımız ve ekibine başarılar diliyorum” dedi.

 “GÖZ DOLDURAN HİZMETLER VE YATIRIMLAR BİZLERİ MUTLU ETMEKTEDİR”

Yeşilyurt Belediyesinin hizmetlerini takdirle karşıladıklarını sözlerine ekleyen Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “ Yeşilyurt Belediyesi AK Belediyeciliğin yüz akı hizmetlerini halkımıza ulaştırmaya devam ediyor. Belediye Başkanımız Mehmet Çınar ve ekibini canı gönülden tebrik ediyorum. Mesaisine gece devam kıymetli personellerimizle sahur yemeğinde bir araya gelmek bizim adımıza onur ve gurur kaynağıdır. 7/24 esasıyla ilçe sakinlerine kaliteli ve verimli hizmetler ulaştıran personellerimizin bu gayretleri ve çabaları takdire şayandır. Yeşilyurt Belediyemizin ilçemizin çehresini değiştiren yatırımlar ve hizmetleriyle göz doldurmaya devam ediyor. Başkanımızın şahsında değerli çalışma arkadaşlarını en kalbi duygularımla tebrik ederken, Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • itiraz 44 (5 yıl önce)
    Sayın bakan , başarılı hizmeti çınarlı sokağa gel görürsün ! idareciysen seni götüedükleri yere değil kendin tek başına gezeceksin memleketi,ama neredeeee şimdiki idarecilerde o haslet.
    0
    0
    Yanıtla