SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hizmette Ayrım Yapmıyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:41:04
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “AK Parti iktidarları olarak, siyasette ötekileştirme yapmadan hizmetleri götürüyoruz. Siyasette ötekileştirme döneminin bitmesini arzu ettik ve bu şekilde yola çıktık” dedi. 

Milletvekili Şahin, beraberinde AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mahmut Özer ve partililerle birlikte Hekimhan ilçesi Molla İbrahim, Yağca, Başkavak ve Yukarı Selimli köylerine giderek, sorunları yerinde dinledi. Şahin, yaptığı konuşmalarda AK parti iktidarlarının yaptığı icraatları anlattı. Milletvekilleri olarak her yeri ziyaret edip, sorunları yerinde tespit ettiklerini söyleyen Şahin, “Biz ziyaret ederken ve hizmet yaparken ayrım yapmıyoruz. Çocuklara kitapları ücretsiz olarak dağıtırken, sen hangi partiye mensup kişinin çocuğusun diye soran var mı? Yok. Biz ayrım yapmadan hizmet yapıyoruz. Bizden önce insanların sınıfsal farklılıklarından dolayı hizmet yaparlardı. Kendilerine oy vermeyenlere su dahi götürmüyorlardı” dedi.

Köylerin içme suyu problemlerini çözdüklerini ifade eden Şahin, “Bugün 495 köyümüzün 5’i hariç, onlar da coğrafi yapısından dolayı şebekeli içme suları yok. Bugün 490 köyümüzde şebekeli içme suyu var. AK Parti’ye oy veren de vermeyen köye de hizmet götürmüşüz. Oy veren de vermeyen ve bu ülkenin asli unsurlarıdır. Onlar, kendilerine oy vermeyenlere hizmet götürmüyorlardı. AK Parti iktidarları olarak, siyasette ötekileştirme yapmadan hizmetleri götürüyoruz. Siyasette ötekileştirme döneminin bitmesini arzu ettik ve bu şekilde yola çıktık” dedi.

Yağca Köyü Muhtarı İbrahim İzci ise, köylerinin çok eski olduğunu ifade ederek, derede 4 kişinin boğulduğunu bildirdi. “AK Parti iktidarı ile köy olarak kabul edildik ve hizmetler gemleye başladı” diyen İzci, “Bu hükümet zamanında köprü yapıldı, cami yapıldı” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız