SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hizmette Durmak Yok'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Pütürgeliler Derneği, ilçelerine katkıda bulunanlara plaket töreni düzenledi. Bu törene katılan AKP Milletvekili Ömer Faruk Öz, Darende ilçesinde de incelemelerde bulundu.

PÜTÜRGELİLER DERNEĞİ'NDE..
Dernek binasında gerçekleştirilen plaket töreninde konuşma yapan AKP Malatya milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, Doğanyol ve Pütürge yöresinin insanı olarak ilçelerine ve Malatya'ya hizmet için çaba gösterdiklerini belirtip, "Hizmette durmak yok yola devam" ifadelerini kullandı.

Pütürge ilçesi güzergahından Nemrut Dağı'na giden yol güzergahında asfaltlanmayan 18 kilometre kısmın ihale edildiğini hatırlatan milletvekili Öz, ayrıca Pütürge ve Doğanyol ilçe yollarının genişletme çalışmalarını da süreceğini dile getirdi.

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır da kısa konuşmasında, belediye olarak yaptıkları hizmetleri anlatıp, proje üretmek için belediye bünyesinde yeni birim oluşturduklarını belirtti. Başkan Çakır, "Hizmet için gece gündüz çalışıyoruz. Vatandaşa verdiğimiz sözleri yerine getirmek için arkadaşlarımızla birlikte hizmet üretiyoruz. Malatya'yı değiştirmeyi ve güzelleştirmeyi kendimize düstur edindik" dedi.

Pütürgeliler Derneği Başkanı Necati Çelebi ise, ilçelerine katkıda bulunanlara plaket töreni için toplandıklarını belirtip, emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmalardan sonra, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP Malatya milletvekili Ömer Faruk Öz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er, Topsöğüt Belediye Başkanı Emin Paşahan, Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğulları, bazı işadamları ve kişilere plaket ve buket çiçek verildi. Daha sonra davetlilere çiğköfte ikram edildi.

DARENDE'DE İNCELEME..
Bu arada AKP Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, Darende ilçesinde esnafları gezerek incelemelerde bulundu.

Beraberinde Darende Belediye Başkanı İsa Özkan ile birlikte ilçedeki esnafları ziyaret eden Milletvekili Öz, vatandaşların ve esnafların sorunlarını dinledi. Esnaflar, Milletvekili Öz'den Küçük Sanayi Sitesi'nin yapımı için destek istediler. Öz, Darende ilçesinin sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini belirterek, Küçük Sanayi Sitesi içinde bir çalışma yapılacağını belirtti.

Öz, "Türkiye'de son zamanlarda meydana gelen gelişmeleri sadece demokratikleşme olarak bakmayıp, ekonomik gelişmenin de sanayileşmenin de yolsuzluğun da yoksulluğun da en önemli çaresi demokrasinin oturmasıdır. Bu gelişmelerin millete topluma yansıması sadece siyasi olarak değil, ekonomik olarak da Türkiye'mizin Malatya'mızın, Darende'mizin insanlarına olacaktır" dedi.

Öz, ilçedeki tarihi mekanları da gezerek incelemelerde bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız