SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hizmetten Çok Terörü Bombayı Getirdiler!"

0
Güncellendi - 2016-11-09 01:09:44
A- A+ PAYLAŞ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararnameyle belediyelere yapılan görevlendirmelere ilişkin, "Eğer siz kendinizi hizmet etmeye adamışsanız, bu halka hizmet etmeye adamışsanız mutlaka kıt imkanlardan da büyük işler başarabilirsiniz. Ama onlar maalesef var olan imkanları da dağın emrine verdikleri için oradaki halka hizmetten çok terörü ve bombayı getirdiler. Bugün de hesaplarını veriyorlar." dedi.

Tüfenkci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Malatya'da hafta sonu AK Parti Yerel Yönetimler 6. Bölge Toplantısı'nın düzenlendiğini ve buraya Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da görev yapan AK Partili belediye başkanlarının katıldığını hatırlattı.

Bu belediye başkanlarının kıt imkanlara, coğrafyanın zorluğuna, terör tehdidine, çeşitli tehditlere rağmen gerçekten büyük hizmetler yaptıklarını aktaran Tüfenkci, almış oldukları oyları hiçbir zaman bir yerlere pazarlamadıklarını, emanetlerine sadık kaldıklarını vurguladı.

- "Kayyumlar esasında belediyecilik nasıl yapılır onu göstermeye çalıştılar"

Toplamış oldukları gelirleri, milletin vermiş olduğu vergileri bir başka yere, terör örgütlerine peşkeş çekmediklerini ve aktarmadıklarını dile getiren Bülent Tüfenkci, şöyle konuştu:

"Bu belediyeler hizmet etmeye çalıştılar. Netice itibariyle hizmet etmeyenler, teröre hizmet edenler, çukur siyasetine hizmet edenler, öz yönetim ilan edenler, eş başkanlıklar ihdas edenler, halkın belediye başkanı seçtiğinin yanına bir de örgütün bir belediye başkanı eşleştirenler elbetteki bu millete hesap vereceklerdi. Esasında bu yöredeki insanların vicdanında da mahkum olmuşlardı. Şimdi atanan kayyumlar esasında belediyecilik nasıl yapılır onu göstermeye çalıştılar."

Belediyecilik hizmetlerini yapmayıp insanları çöpe, böceğe, toza toprağa mahkum edenlerin yerine belediye başkanı olarak görevlendirmeler yapıldığına dikkati çeken Bakan Tüfenkci, şunları kaydetti:

"Bu insanlar hizmet edilmesi gerektiğini, aynı bütçelerle, aynı makinelerle hizmet edilebileceğini göstermeleri bakımından önemli. Belediye başkanı olarak atanan kayyumları görüyoruz ki ilçelerinde farklılık oluşturuyorlar. Aynı belediye, aynı imkanlar, nasıl oluyor? Eğer siz kendinizi hizmet etmeye adamışsanız, bu halka hizmet etmeye adamışsanız mutlaka kıt imkanlardan da büyük işler başarabilirsiniz. Ama onlar maalesef var olan imkanları da dağın emrine verdikleri için oradaki halka hizmetten çok terörü ve bombayı getirdiler. Bugün de hesaplarını veriyorlar."

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mehmet (7 yıl önce)
    Sayın bakan ülke gundemını takıp edıyoruz ınanın sosyal medya, ınternet, haberler vs vs halk görüyor! SıZden rıca edıyorum Malatya geldıgınızde Malatya konusun artık! Malatya ne yapıyorsunuz bakan olarak? Gümrük bakanlığı sizde olduğu için malatyamıza yenı tesis yaptıyosunuz bunu takdır ettık! Bunun dışında 1- hekımhan yapılacak tesısler yapılmıyor dıvrıge taşınacak neyapmayı düşünüyorsunuz? 2- sıvıl bır havalımanı Laz'ım kamuyoyu beklıyor nezaman yapılacak? 3- hızlı tren nealemde? 4- saglık bölge kampüsü Malatya neden YÖK bakan olarak devreye gırıp yapılabılırmı? 5-2. Cı unıversıte olsun kuzey güney Çevreyolu olsun ıcraat beklıyoruz. 6- lütfen su trambus kaldırtınız raylı sıstemı yapınız yol ortasına alınız? Vs vs evet sayın bakan! Malatya dan bakanımız olduğunu görelım artık degılmı?
    0
    0
    Yanıtla