SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hoca Hayalci, Diyorlardı..'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Cafer Aydın, üzerlerine düşeni yaptıkları takdirde, takımın Play-off'a gideceğini kaydetti.

Her maça final havasında çıktıklarını ifade eden Aydın, "Körfezspor karşısında iyi oynamadık. Ama bu tür maçlarda stres ve tansiyon yüksek oluyor. Çünkü Körfezspor galip gelse, onlarında Play-off ümitleri artacaktı. Bir anlamda da galip gelerek, Körfezspor'un da yukarıyla olan bağlantısını kesmiş olduk. Sonuçta rakiplerimizin ne yaptıkları çok da önemli değil. Biz ona bakmıyoruz. Tabi bizim kazandığımız, rakiplerimizin de puan kaybettikleri hafta bizim için avantaj oluyor. Biz her maçımıza galibiyet için çıkıyoruz. Bugsaşspor mağlubiyetinden sonra kalan bütün maçlarımızı kazanmak istediğimizi söylemiştik. Üzerimize düşeni yaptığımız takdirde, bu takımın Play-off'a gideceğini ben ilk günden beri söylüyorum. Çoğu insan bana inanmadı. 'Hoca hayal aleminde yaşıyor' diyen insanlarda vardı. Takıma böyle çok güvende yoktu. Biz ligin sonuna kadar her maça final havasında çıkacağız. İçerde ve dışarıda galip gelebilmek için elimizden geleni yapacağız. Önceliğimiz daha iyi futbol oynamadık. Çünkü iyi futbol oynadığın zaman her hafta daha rahat maç oynuyorsun ve rakipleri daha rahat geçebiliyorsun. Ama futbol oynamadan bir hafta geçirirsin, diğer hafta takılabilirsin. Bizim amacımız en iyi futbolu oynayarak, Yeni Malatyaspor'u en iyi yere taşımak" dedi.

"SADECE KENDİ İŞİMİZE ODAKLANDIK"
Aydın, rakiplerinin durumlarının kendilerini ilgilendirmediğini belirterek, "İlerleyen haftalarda daha farklı şeylerde olacak ama bizim işimizi yapmamız gerekiyor. Biz galip gelemedikten sonra rakibin puan kaybetmesi önemli değil. Önemli olan bizim galip gelmemiz. O yüzden biz sadece kendi işimize odaklandık. Rakiplerle ilgilenmiyoruz. Bizim önceliğimiz bu hafta oynayacağımız Adıyamanspor maçını galibiyetle kapatmak. Daha sonrada Çankırı maçı var. Bu maçı düşünmeye başlayacağız" diye konuştu.

"MALATYA'NIN ARTIK TAKIMINA SAHİP ÇIKMASI GEREKİYOR"
Taraftarların Adıyamanspor maçında tribünleri doldurmasını isteyen Aydın, "Geç kalınmış bir şey ama Adıyamanspor maçında taraftarlarımızın tribünleri doldurması gerekiyor. Malatya'nın artık takımına sahip çıkması gerekiyor. Galipte gelebiliriz, berabere de kalabiliriz. Sonuçta bu futbol ve futbolun içinde her şey var. Eğer biz sahada galip gelip, bu sevinci de hep beraber yaşayabiliyorsak veya beraber oturup ağlayabiliyorsak, o zaman biz bir ekip olmuşuzdur. Ondan sonrada başarı daha rahat elde edilir"
ifadelerini kullandı.

"SERİYİ DEVAM ETTİRMENİN MÜCADELESİ İÇERİSİNDEYİZ"
Aydın, galibiyet serisini devam ettirmek için çalıştıklarını ifade ederek, "Galip geldiğin hafta çok güzel ve eğlenceli geçiyor. Futbolcular daha moralli ve motivasyonları daha yüksek oluyor. Kötü bitirdiğiniz hafta iş sadece antrenmanla bitmiyor. Futbolcuların moral ve motivasyonlarını da yükseltmek gerekiyor. Maçı hafta boyunca yaşayan futbolcular ve mağlubiyette bir yıkım yaşıyorlar. Mağlup olduğun bir hafta futbolcuları maça hazırlamak bizim işimiz ve bunu da en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. 3 haftadır iyi bir periyot yakaladık. Şimdi bunu daha da yükseltmek için çalışıyoruz. Seriyi devam ettirmenin mücadelesi içerisindeyiz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız