SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hocamızın Programına Uymaya Çalışıyoruz'

0
Güncellendi - 2020-04-20 05:06:47
'Hocamızın Programına Uymaya Çalışıyoruz'
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un takım kaptanı ve orta saha oyuncusu Murat Yıldırım, bireysel antrenmanlarını sürdürüyor. Kaptan Murat, kimi zaman evde çalışırken kimi zamanda çalışmalarına tesiste devam ediyor.

Yeni tip koronavirüs önlemleri kapsamında karantina sürecini Malatya’da geçiren Yıldırım, teknik heyetin hazırlamış olduğu program kapsamında bireysel antrenmanlarını evinde ve Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde sürdürüyor. 

Kovid-19 tedbirleri kapsamında ligin süresiz olarak askıya alınmasının ardından bireysel antrenmanlarına devam eden Yıldırım, “Bireysel antrenmanlarımızı evlerimizde sürdürüyoruz. Elimizden geldiği kadar hocamızın verdiği programa uymaya çalışıyoruz. Onun dışında tesislere de gidiyorum ve sahada bir koşu gerçekleştiriyorum” dedi.

Yıldırım, lige verilen arada bireysel antrenmanlarını sürdürdüğünü ifade ederek, “Hocamız watsapp üzerinden bize program yolluyor, bize onu uygulamaya çalışıyoruz. Evde yapabildiğimiz kadar spor, belirli hareketleri yapmaya çalışıyoruz. Onun dışında ekstra olarak tesise de gitmeye çalışıyorum. Bireysel olarak tesiste de çalışıyorum. O da çok iyi geliyor” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Bugünkü çalışmanız seneye gideceğiniz takımlarda belirleyici olabilir.Çünkü taraftarın gönlünde bile küme düştünüz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek malatyali (4 yıl önce)
    Buradaki bazilari sürekli kendi topcusunu neden yeriyor. Yeter artık biraz destek olun.belki siz bilmessiniz ama Aykut kocaman malatyasporun hocası idi, küfür ettiler Rize maçını kaybetti diye. Ordan sonra toparlayamadik zaten. Lütfen artık yeter.
    0
    0
    Yanıtla
  • KAMA (4 yıl önce)
    Malatyaspor Beynimizde coktan küme düştu...Adil gevrek coktan malatya nin buyuk kesimi icin istenmeyen bir adam oldu....bu saatten sonra sizden ne de yonetimden hic bir şey olmaz..biktirdiniz insanlari......futbol oynadiginzi saniyorsunuz....sizi gol atasiniz diye 90 dakka boyunca sac baş yoldurarak takip edenlerde artik kendini enayi kabul ediyor....6 aydir saha icinde kendi etrafinizda donuyorsunuz.....hala umut baglamak mantiklimidir.....yaziklar olsun bu takimi bu hale getirene.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan 44 (4 yıl önce)
    Bu yönetim ile birşey olmaz.Eğer FUTBOLCULARIN PARASI ÖDENİRSE takım ligde kalır.Aksi halde bu takım düşer.Ayrıca klübün gelirleri yüksek nasıl oluyorda borçlu bir kşüp oluyoruz hayret.Şimdi bu yönetim bi zahmet bu yaptığı borcu ödesin.Eğer takım düşer ve yönetim bırakıp kaçarsa KAMU davası devam eder arkanızdan.Örnekleri malatyasporda vardır bakınız bi zahmet.MALATYASPOR ile havasın cakasını atan adamlar hava atanlar yok bilmem gölge başkan yok bilmem yürekli başkan biz onu bunu bilmeyiz bu klübü zarara uğrattıysanız malatyaspor sizden de büyük bir caiadır hesabını sorar.Malatyasporu aldığınız haldeki sıfır borç ile idare edemiyorsanız istifa edeceksiniz.Allah Malatyasporu korusun.İnşallah bu sene düşmez seneye bu yönetim ile yolları ayırırız inşallah.Siz yönetim olarak maaşları ödeyin bi zahmet
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Önce taktik çalışın az teknik çalışın ama o yetenek yok sizde alayınız menajer kazığı kulübü resmen zarara uğratiyorlar kimseden ses seda yok yazıklar olsunn
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (4 yıl önce)
    Murat senin mükemmel yeteneğinle ligde kesin kalacağını sananlar var sende de ben bu ligin futbolcusu değilim ptt de dahi senden çok daha yetenekli futbol bilgisi olan futbolcu var hikmet karaman ın jokerisin Maşallah sağ bek bile oldun gerçi senden çok daha yetersiz futbolcu var YeniMalatyaspor adil gevrek denen çok bilen ama aslında hiç birşey bilmeyen hatalarında ısrar eden en yetersiz başkana sahip sende tek beğendiğim şey inatçi ve hırslı olman ikinci tek puan alındı o da senin konyaya attığın bal bi goldü neyse çok konuştum sezon sonu altlig de sonraki yil 2.lig de size başarılar dilerim çöp futbolcuları yazayım desem sayfa yetmez dia ya halen 900 bin euro verenlere yönetici diyenler halen bu yönetimi savunan zavallılar varken hiç-bir başarı beklenmesin ben bu kulübün 2020 de Adil Gevrek varken galibiyet alacağına inanmıyorum yarış atı gibi idmanda sadece koşan yeteneksiz yetersiz futbolcularla ligde kalacağını sanan zavallılar çetesine de sadece gülüyorum Hikmet Karaman dan bu takıma gram fayda gelmedi çok konuşmasın takımı 3 er 5 gruplarla top çalıştırsın taktik çalıştırsin açikcasi altyapısı dahi olamayan bu futbolculara belki faydası olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (4 yıl önce)
    Çok karakterli bir insan olduğuna zerre şüphem yok ama form tutmalısın. Takım son haline baktıkça inşallah ligler başlamaz diyorum ama :)
    0
    0
    Yanıtla