SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hocamızla Devam Edeceğiz"

0
Güncellendi - 2018-06-03 02:11:08
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig’de ikinci sezonunu yaşayacak olan Evkur Yeni Malatyaspor’da kulüp başkanı Adil Gevrek, teknik direktör Erol Bulut’un takımda kalıp kalmayacağına dair son noktayı koyarak, “Yeni sezonda hocamızla devam edeceğiz” dedi.

  Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'da bir süredir yılan hikayesine dönen teknik direktör Erol Bulut ile yola devam kararı alındı. Bulut ile hafta içerisinde yeni sözleşmenin imzalanması bekleniyor.

  Spor Toto Süper Lig'de ilk sezonunda 43 puan toplayan ve ligi 10.sırada tamamlayan Evkur Yeni Malatyaspor'da, sezon başında Ertuğrul Sağlam'ın istifası sonrası takımın başına getirilen Erol Bulut, takıma kazandırdığı sistem ve oynattığı futbolla bütün dikkatleri çekmeyi başarmıştı.

  Takımla bir yıl daha sözleşmesi bulunan genç teknik adamın takımla devam edip etmeyeceği bir süredir merak konusu olurken, geçtiğimiz günlerde Bulut ile yönetim yaklaşık 5 saat süren bir görüşme gerçekleştirdi. İstanbul'da gerçekleştirilen görüşmede yönetim ile Bulut anlaşma sağladı.

  Kulüp başkanı Adil Gevrek, Erol Bulut ile yola devam edeceklerini kaydederek, “Hocamızla devam etmek istiyoruz. Önümüzdeki seneye dair kendisiyle bir görüşme gerçekleştirdik. Yeni sezonda hocamızla devam edeceğiz” diyerek, polemiklere son noktayı koymuş oldu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Serdar Kaplan (5 yıl önce)
    Çok güzel bir karar. Ama hocanında bazı konulara dikkat etmesi lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (5 yıl önce)
    erol hocanın tek eksiği kadro seçimi ve oyuncu değişikliklerini yanlış yapması. dening ve barazit gibi yetenekleri resmen kulübede paslandırdı. eren tozlu ve rahman buğra çağıran gibi vasat oyuncuları sahaya sürdü
    0
    0
    Yanıtla
  • BEKİR SITKI (5 yıl önce)
    HER İKİ TARAFA HAYIRLI OLSUN...HEP DESTEK TAM DESTEK...Y.MALATYASPORUMUZA SONSUZ BAŞARILAR DİLERİM...
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (5 yıl önce)
    Bulunmaz Bursa kumaşı değil.Kimse kendisini tanımazdı.Malatyspor riske girdi takımın başına getırmekle, hadı ters tepseydi.Sözleşmen devam ediyor 500 bin avro verilmiş.Bu yıl ise 3.5 katını istiyorsun.İnsanda bir utanma yüzü olur.
    0
    0
    Yanıtla