SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hocayla Devam Kararı Aldık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:49:03
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Pazar günü deplasmanda Ankara temsilcisi Çankırıspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. 

TFF Antrenman sahasında, teknik direktör Özcan Kızıltan yönetiminde gerçekleştirilen çalışmaya bütün futbolcular katıldı. Yönetimin, Tarsus İdman Yurdu maçında alınan mağlubiyet sonrası teknik heyet ve futbolcularla yaptığı toplantının ardından soğuk havanın dağıldığı gözlendi.

Yaklaşık 1 saat 30 dakika süren antrenman, düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra futbolcular 3 gruba ayrılarak, dar alanda kısa pas ve top kapma çalışması yaptı. Antrenman, dar alanda çift kale maçla sona erdi.

Antrenman sonrası gazetecilere açıklamada bulunan takımın sol bek oyuncusu Ramazan Kahya, takım olarak kötü bir süreçten geçtiklerini ifade ederek, “Tarsus İdman Yurdu maçında kaybedilen 3 puana çok üzülüyoruz. Ama kaybedilmiş bir şey yok. Taraftarlarımız rahat olsun. Son 4 haftadır iyi top oynamıyoruz ama toparlanacağımızı düşünüyorum. Sakatlıklar, cezalılar ve yaşanan hastalıklar nedeniyle son haftalarda tam kadro olamadık. İnşallah bu haftadan sonra toparlanıp, ligin ilk devresinde kalan 3 maçımızı kazanmak istiyoruz” dedi.

Kahya, zor günlerinde taraftarların desteğini beklediklerini ifade ederek, şunları söyledi:

“Taraftarlarımız her zaman yanımızda olsun. Kötü bir dönemden geçiyoruz. Bu zor zamanımızda taraftarlarımızın yanımızda olmasını bekliyoruz. Onlar yanımızda olurlarsa, bizde kısa sürede toparlanıp, tekrar çıkışa geçeriz. Çankırı maçıyla birlikte tekrar çıkışa geçmek istiyoruz” diye konuştu.

Öte yandan kulüp basın sözcüsü Enes Perçin, önlerinde 20 haftalık bir periyot olduğunu ifade ederek, “Bütün sıkıntıları aşıp, yolumuza en iyi şekilde devam etmek durumundayız” dedi. 

Teknik direktör Özcan Kızıltan ile devam kararı aldıklarını ifade eden Perçin, “14 haftayı geride bıraktık, önümüzde 20 haftalık bir maraton daha var. Tabi ki Tarsus İdman Yurdu maçında istenmeyen bir mağlubiyet aldık. Ama bunu telafi edebilecek düşüncesindeyiz. Hocamızla da devam kararı aldık. İçinde bulunduğumuz durum açısından bunun en doğru karar olduğunu düşünüyoruz” diye konuştu.

Perçin, sıkıntıları aşıp, yollarına iyi bir şekilde devam etmek istediklerini belirterek, “Bu hafta sonu Çankırıspor ile oynayacağız. Ligin ilk devresinde kalan 3 maçımızı kazanıp, yolumuza devam etmek istiyoruz. Futbolcularla, başkanımız dün tek tek görüşme yaptı. İlk önce teknik direktör Özcan Kızıltan ile bir görüşme yapıldı ve yola devam kararı alındı. Daha sonra oyuncularla görüşüldü. Futbolculardan daha özverili olmaları ve Yeni Malatyaspor’u hak ettiği yere getirmeleriyle ilgili konuşmalar oldu. İnşallah Çankırıspor maçıyla birlikte bu görüşmelerin meyvelerini toplayacağımızı ümit ediyoruz. Ümidimizi kaybetmemeliyiz. Hatayspor ile aramızda 7 puanlık bir fark var ama daha 14. haftadayız. Önümüzde 20 haftalık bir periyot var. Bütün bunları aşıp, yolumuza en iyi şekilde devam etmek durumundayız” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız