SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hodri Meydan.. Çıkın Ortaya.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:34:16
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya milletvekili Mustafa Şahin, 7 Haziran Genel Seçimlerinin ardından teşekkür ve istişare ziyaretleri yapmaya devam ediyor. Şahin’in bu kapsamda son durağı Malatya Memur -Sen Şubesi oldu. 

Memur-Sen ziyaretinde önemli açıklamalarda bulunan Milletvekili Şahin koalisyon sürecine değinerek, “AK Parti her zaman istikrardan yana olmuştur, diğer partiler de zaten seçimden önce koalisyonlarını kurmuşlardı, şimdi varsa yürekleri çıkar ülkeyi yönetirler” şeklinde konuştu.

Milletvekili Mustafa Şahin’in ziyaretinde sözü ilk alan Memur Sen Malatya Şube Başkanı Kerem Yıldırım ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ülkemizin şu anda içinden geçmiş olduğu bir süreç var, bunu hepimiz tabiri caizse iliklerimize kadar yaşıyoruz. Bir seçim yapıldı ve seçimde beklentilerin dışında çok farklı bir sonuç ortaya çıktı, bu insanımızda hayal kırıklığı yarattı, hepimiz daha iyi bir sonuç bekliyorduk, en azından güçlü bir iktidarın tek başında gelmesi hepimizin arzusuydu ama seçmenin takdiri bu, milli iradeye saygı duymak gerekiyor. Artık seçimler geride kaldı önemli olan bu aşamadan sonraki sürecin nasıl işleyeceği” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Mustafa Şahin ise 7 Haziran Genel Seçimlerinin ardından ülkede bir sürecin başladığını ifade ederek, “Her ne kadar süreç karanlık olsa da bugün yine Türkiye’nin umudu biziz, Türkiye’de birinci partiyiz, 262 milletvekiliyle anahtar konumundayız. AK Parti’siz hiçbir siyasi koalisyonun olması, hayata geçirilmesi şu anki denklemlere baktığımızda imkân dâhilinde gözükmüyor” dedi.

Mecliste Salı günü yemin ettiklerini hatırlatan Şahin “Mecliste yemin edilirken oluşan tabloya bakarsanız AK Parti’nin bu ilke insanına yaptığı en büyük kazanımlardan birini göreceksiniz. Bir taraftan Meclis Başkanlığı koltuğunda ulusalcı, solcu, yaş itibariyle oraya seçilmiş, Cumhuriyet Halk Partisinin bir üyesi Sayın Deniz Baykal, onun sağında terörist başının, bebek katilinin yeğeni, Sol tarafta ise 1999 genel seçimlerinden sonra meclise başörtülü giren ancak mecliste yemin dahi ettirilmeden dışarı çıkartılan bacımızın kardeşi oturuyor. Birisi inançlı, mütedeyyin bir insan diğer taraftaki terörist başının yeğeni, meclisin kürsüsünde oturanı da zaten tanımayan yok. İşte biz bunu başardık, Türkiye’de her kesim aynı masa etrafında, aynı çatı altında siyaset yapma geleneğini AK Parti sayesinde kazandı” ifadelerine yer verdi.

AKP’nin her zaman istikrardan yana olduğunu sözlerine ekleyen Şahin “Önümüzdeki süre içerisinde ama AK Partili ama AK Partisiz inşallah bir koalisyon olur. Bana kalırsa diğer üç parti zaten seçimden önce koalisyonu oluşturmuşlardı. Ben buradan onlara seslenmek istiyorum; buyurun koalisyonu hep beraber yapın, milletimizde sizi görsün eğer elinizde sihirli bir değneğiniz varsa ve AK Partiden daha iyi yapacağınıza inanıyorsanız hodri meydan çıkın ortaya ve kendinizi ispatlayın. Ama bunlarda o yürek yok başbakanlığı da verseniz maalesef ülkeyi idare etme noktasında o kapasiteye sahip değiller” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız