SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hodri Meydan!..'

A- A+ PAYLAŞ

SP Belediye Başkan adayı Mehmet Yaşar Çerçi, AKP, CHP ve MHP'li adayları canlı yayına beraber çıkmaya çağırdı.

Çerçi'nin çalışmalarına ilişkin partisince yayınlanan bülten şöyle:

" Saadet Partisi Malatya Belediye Başkan Adayı Mehmet Yaşar Çerçi AK Parti, CHP ve MHP Belediye Başkan adaylarına hep beraber canlı yayına çıkmaları için hodri meydan dedi.

Kentsel Dönüşüm ve Malatya Girişim Gurubunun yeriyle ilgili diğer siyasi adayların gerçekçi olmadıklarını belirten Çerçi adaylara herhangi bir televizyon kanalında hep beraber canlı yayında fikirlerini halka açıklamaya davet etti.

Saadet Partisi Malatya Belediye Başkan Adayı Mehmet Yaşar Çerçi, gündüz sivil toplum örgütlerini ve esnafları ziyaret ederken akşamları ise 3 mahallede toplantılarına devam ediyor.

Amatör Spor Kulüpleri Antrenörleri Saha Komiserleri Derneğini Ziyareti Esnasında Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Fahrettin Eserdi ve Çok Sayıda Hakemler ve Antrenörleri Saha Komiserleri Komiserleri tarafından karşıladılar.

Amatör spor Kulüpler Başkanı Fahrettin Eserdi ziyaretinden dolayı teşekkür ederken;. Amatör kulüplerin sıkıntılarını dile getirdi. Geçmiş dönemde Belediye Başkanı Mehmet Yaşar Çerçinin amatör camiasına büyük destekleri olduğunu dile getiren eserdi “ Sayın Çerçi beyin geçmiş dönemde amatör sporumuza çok büyük hizmetleri oldu. İnşallah yeni dönemde Allah kısmet ettiği takdirde Yine Amatör kulüplerimize destek olacağından eminiz. “dedi.

Saadet Partisi Malatya Belediye Başkan Adayı Mehmet Yaşar Çerçi ise konuşmasında “ Şehrinizi her konuda yükseklere taşımak zorundayız. Bütün insanlarımızın ihtiyaçlarını

En sağlıklı bir şekilde görmeliyiz. Geçmişte görev yaptığımızda Malatya la ilgili her konuda elimizdeki bütün imkânları kullanarak hiçbir konuya hayır dememeye karınca kararınca gücümüzün yettiği kadar çözüm bulmaya çalıştık. Spor branşları şehrimizin spor Faaliyetleri de o şehirler için vazgeçilmez bir ihtiyaçtır. Bir spor köyü projemiz var. Her branşta sporun yapılacağı bir mekân olacak

Amatör spor branşlarındaki mekânsal ihtiyaçların görülmesi ve malzeme ihtiyaçların giderilmesi gençlerimizin buna teşvik edilmesi daha fazla spor branşlarıyla uğraşmalarını sağlamak istiyoruz. Malatyaspor buradaki insanlarımızın önemli ilgilendikleri bir olay Malatyaspor’un durumu şuanda hiç iç açıcı bir durumda değil. Göreve gelirsek Malatyaspor’umuzu eski haline yani küme düşmeye değil de başa oynayan bir takım haline getireceğiz” dedi.

Saadet Partisi Mahalle Toplantılarına Devam Ediyor. Akşam Cemal gürsel Tecde Paşa Köşkü mahallerinde halkla buluşan Belediye Başkan Adayı Mehmet Yaşar Çerçi beraberinde İl Başkanı Mehmet Asiltürk ile katıldı.

Saadet Partisi Malatya Belediye Başkan Adayı Mehmet Yaşar Çerçi vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmasında “29 Marta iki haftadan az bir süre kaldı. Malatya’nın 5 yılını yönetecek başkanı ve meclisini seçeceksiniz. Yerel seçimlerde ilk seçim çalışmalarına biz başladık Halkımızla konuşmalarımızda şunu anladık ki Hemşerilerimizin bize olan ilgisi teveccühü hiç azalmamış, bilakis artmış.

1999 ile 2004 yıllarında Belediye Başkanı olarak Malatya’ya 5 yıllık bir süreye 15 yıllık hizmeti yapan ve yaşayan bir aday olarak bunu daha çok gözlemliyorum ki halkımızın bize olan rağbetleri hiç eksilmemiş. Görüyoruz bu kadirşinas halkımızın kendisine hizmet eden insanları unutmaması onlara değer vermesi onlara hakkını iade etmesi bir arzusundan dolayı diye düşünüyorum. Diğer arkadaşlara göre bilinme yönünden daha avantajlıyız. 5 yıl Belediye Başkanlığı Yaptık. Bilinmeyen bir insan değiliz sizler her şeyimiz biliyorsunuz.

Belediye Başkanı bütün şehre eşit hizmet getirmekle yükümlüdür. Siz herkesin başkanı olmak zorundasınız. Belediyelerde siyaset yapılmaz. Belediye yasalarında bu belirtilmiştir. Belediye meclisinde siyasi bir konu gündeme alınmaz, alınırsa meclis düşer meclis düşerse başkanda düşer. Biz herkesin belediye başkanı olacağız. Kimliklerinize bakın T.C. numaranız yoksa hemen kimliklerinizi nüfusa gidin yenileyin çünkü yüksek seçim kurulu açıklama yaptı. T.C. numarası olmayan oy kullanamayacak dedi. Malatya’da Fabrikalar tek, tek kapatılıyor. Bölge müdürlükleri gitti. İşsizlikte Türkiye de İlk 10 il arasında sizler fabrika açacağınıza mevcut olan fabrikalar kapatılıyor. Milletvekilleri bunlara engel olacaklarına gitmişler başka işlerle uğraşıyorlar.

Kentsel dönüşümde yaklaşık 2 yıldır halkı mağdur eden bunlar değilmiydi. Şimdi ne değişti de birden vatandaşımız ciddiye alındı. Dün kapınıza gelen aynı vatandaş değilmiydi. Neden o zaman çözmediniz de şimdi çözeriz diyorsunuz.

Buradan Belediye Başkan Adayı olan AK Parti, CHP ve MHP’nin adaylarına seslenmek istiyorum. Gelin birlikte Kentsel Dönüşüm ve Malatya Girişim Gurubuyla ilgili görüş ve düşüncelerimizi canlı yayında platformda tartışalım. Halkımız hepimizin fikir ve düşüncelerini görsün ona göre kararını versin. Kapalı kapılar ardında karanlıklarda konuşmayla değil halkımızın huzurunda Canlı yayında konuşalım”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız