SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hokey Grubu Malatya'da

A- A+ PAYLAŞ

Büyük Bayanlar Hokey Türkiye Şampiyonası ve Süper Lige yükselme müsabakaları Malatya'da oynanacak.

Malatya Yeşiltepe ve Orduzu Pınarbaşı sahalarında gerçekleştirilecek olan müsabakalar 21 Haziran'da başlayıp, 24 Haziran'da sona erecek. Müsabakalara; Bolu, Antalya, Alanya, Ankara, Eskişehir, Amasya, Zonguldak, Konya ve Malatya'dan toplam 11 takım katılacak. Şampiyona ve yükselme maçlarına toplam 200 sporcunun katılması bekleniyor.

Yeşiltepe Stadı'nda Salı günü saat 14.00'da açılış töreni gerçekleştirilecek. Etkinlikle ilgili bilgiler veren Hokey İl Temsilcisi Ali Karaca, "Büyük Bayanlar Hokey Türkiye Şampiyonası ve Süper Lig'e yükselme müsabakaları ilimizde oynanacak. Böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmanın gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. İlimize 200 sporcu gelecek. Müsabakalarımızı Yeşiltepe ve Orduzu Pınarbaşı sahalarında oynatacağız. Salı günü başlayacak müsabakalarımız Cuma günü kupa töreniyle birlikte sona erecek. Bütün Malatya halkımızı müsabakalarımızı izlemeye davet ediyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız