SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gençler Hokey Grup Maçları Başladı

0
Güncellendi - 2016-04-26 21:51:01
Gençler Hokey Grup Maçları Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Gençler (Kız-Erkek) Hokey Grup Müsabakaları Yeşiltepe Spor Kompleksinde başladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü’nün 2016 yılı faaliyet programında yer alan Okullar Arası Gençler (Kız-Erkek) Hokey Grup Müsabakaları Başladı.

Açılış seremonisi Yeşiltepe Spor Salonunda yapıldı. Serenomiye;  Okul Sporları Şube Müdürü Dr. Murat Kılınç, Türkiye Hokey Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Veysi Koyun, Hokey il Temsilcisi Kadir Yıldırım, sporcular ve antrenörler katıldı.

Açılış seremonisinde Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Okul Sporları Şube Müdürü Dr. Murat Kılınç bir konuşma yaptı. Kılınç, “Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak siz değerli sporcuları ve antrenörleri ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Malatya da geçireceğiniz süre içerisinde hoş anılar ile ayrılmanızı temenni ediyoruz. Bu süre içerisinde yaşayacağınız tüm sorunlarda yanınızdayız. Grup müsabakalarında tüm maçların fair-play çerçevesi içerisinde geçmesini temenni ediyorum. Katılan tüm sporcu ve antrenörlere başarılar diliyorum” dedi.

Malatya’da düzenlenen ve 29 Nisan’da sona erecek olan müsabakalara erkeklerde 7, bayanlarda 4 il, toplamda ise 175 sporcu katıldı.

Yapılan müsabakalar sonucunda dereceye giren okullar, 18-22 Mayıs 2016 tarihleri arasında Osmaniye'de düzenlenecek olan Türkiye Final Hokey Şampiyonasına katılma hakkı kazanacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

b7

p2

b8

b6

 

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız