SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hokey Müsabakaları Başladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:41:59
Hokey Müsabakaları Başladı
A- A+ PAYLAŞ

 Hokey Branşının Okul Spor faaliyetlerine eklenmesi ile bu yıl 16 pilot ilde başlayan Okullar arası Açık alan Hokey Şampiyonası Malatya’da başladı. 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ilk kez Malatya’da düzenlenen şampiyonada, erkeklerde dört, yıldız erkeklerde de iki okul takımı mücadele etti.

Müsabakalarda, Yıldız Erkeklerde 91.000 Dev Öğrenci ilköğretim okulu final maçında Yeşilyurt Gazi İlköğretim Okulu'nu 4-0 yenerek birinciliğe ulaşırken gençler kategorisinde maçlar devam ediyor. Turnuva 17 Mayıs Perşembe günü yapılacak final maçları ile son bulacak.

Yeşiltepe Stadı’nda oynanan müsabakalarda yüze yakın öğrenci turnuvada boy gösterirken, karşılaşmalarda hakemler Ali Karaca, İlhan Tatar, Hamdi Polat, Nihal Menekşe görev yaptı.

Müsabakaları izleyen Hokey Milli Takımlar Antrenörü Savaş Yılmaz, Hokey Branşının okul spor faaliyetlerine girmesinin bu branşın gelişimi açısından büyük önem arz ettiğini ve ileri ki yıllarda büyük kazanımları olacağını ifade etti. Yılmaz, gençlerin müsabakalarda çok iyi mücadele ettiğini belirtirken, birinciliğe ulaşan okul takımlarının Haziran ayında Yıldızlar kategorisinde Ankara'da Gençler kategorisinde ise Gaziantep’de oynanacak Türkiye Şampiyonası müsabakalarına katılacağını burada Malatya’yı en güzel şekilde temsil edeceklerine inandıklarını ifade ederek okullara başarılar diledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız