SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hokey'de 2. Yarı Başladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:07:39
Hokey'de 2. Yarı Başladı
A- A+ PAYLAŞ
 
Hokey Malatya İl Temsilcisi Ali Karaca, 21 Yaş Altı Erkekler Salon Hokeyi Ligi'nin ikinci yarısının başladığını duyurdu. 
 
Malatya'da 16 Mart'ta başlayan 21 Yaş Altı Erkekler Salon Hokeyi Ligi'nin ilk yarısı 20 Mart'ta sona ermişti. Fikstüre göre ikinci yarısının 26 Mart'ta başlayacağı bildirilen 21 Yaş Altı Erkekler Salon Hokeyi Ligi'nin bir gün geç başladığı kaydedildi. Ligin 30 Mart'ta sona ereceği bildirildi. Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Hokey Malatya İl Temsilcisi Ali Karaca, ligin bir gün geç başladığını ancak hafta içerisinde oynanacak müsabakalarla ligi belirlenen tarihte bitireceklerini söyledi. Karaca, ligin birbirinden heyecanlı müsabakalara sahne olduğunu vurgulayarak, "21 Yaş Altı Erkekler Salon Hokeyi Ligimiz bir gün gecikmeli başladı. Ancak Çarşamba, Perşembe ve Cuma günü 4 müsabaka oynatarak, bu gecikmeyi telafi edeceğiz. Ligde ilk yarı müsabakalarımız büyük bir heyecana sahne oldu. İkinci yarıda da ilk müsabakalarımızı oynattık. Sporcularımızın ligde göstermiş olduğu performans ve mücadele bizleri oldukça sevindirdi" dedi. Karaca, hokey sporunda Malatya'nın iyi bir potansiyele sahip olduğunu belirterek, "Özellikle Avrupa Şampiyonası'nda Malatya'nın hokey sporunda ne kadar başarılı olduğunu gösterdik. Bu başarının ardından zaman kaybetmeden 21 Yaş Altı Erkekler Salon Hokeyi Ligimizi başlattık. Ligimiz şuanda çok iyi geçiyor. Bundan sonrada faaliyetlerimizi artırarak sürdüreceğiz" diye konuştu. 
 
21 Yaş Altı Erkekler Salon Hokeyi Ligi'nin ikinci yarısında oynanan ilk müsabakalarda alınan sonuçlar ise şöyle: "Tatar Spor Kulübü - Malatya Anadolu Ateşi Gençlik ve Spor Kulübü (A): 1-18, Hidayet İlköğretim Okulu Spor Kulübü - Malatya Hokey Spor Kulübü: 5-6, Alaca Spor Kulübü - Malatya Anadolu Ateşi ve Gençlik Spor Kulübü (B): 1-3." 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız