SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hokey'de Valilik Kupası

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Vali Ulvi Saran onuruna düzenlenen Valilik Hokey Kupası sona erdi.

Yeşiltepe Spor Salonu'nda düzenlenen kupada; Anadolu Ateşi Gençlik ve Spor Kulübü A Takımı birinci, Anadolu Ateşi Gençlik ve Spor Kulübü B Takımı ikinci, Anadolu Ateşi Gençlik ve Spor Kulübü Bayan Takımı üçüncü, Malatya Hokey Kulübü dördüncü, Kurhan Spor Kulübü beşinci, Hidayet İlköğretim Okulu Spor Kulübü ise altıncı oldu.

İki gün süren kupa müsabakalarını Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan ve Gençlik Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı da izledi.

İlk defa düzenlenen Valilik Hokey Kupası için Malatya'da bulunan Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan, Malatya'nın Hokey sporunda Türk Milli takımına çok sayıda sporcu gönderdiğini söyledi. Karakan, Malatya Anadolu Ateşi Hokey Takımı Antrenörü Savaş Yılmaz'a Hokey sporuna verdiği önem dolayısıyla teşekkür ederek, "Savaş hocamız Malatya'da Hokey sporunun gelişmesi adına büyük çabalar vermiştir. Malatya'daki takımlarımızın aldıkları başarılar da bunların kanıtıdır. Malatya bunun yanında Türk
milli takıma en çok sporcu veren ilimiz konumunda. Ben bundan dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Hokey İl Temsilcisi Ali Karaca ise, Hokey sporunu Malatya'da daha iyi yelere getirmeyi amaçladıklarını kaydederek, "Destek görmememize rağmen başarılı sonuçlar alıyoruz. Sporcularımıza destek verildiğinde daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Malatya Anadolu Ateşi Hokey Takımı Antrenörü Savaş Yılmaz da, Valilik Kupası adı altında güzel bir organizasyon düzenlediklerini, bundan sonrada bu tür organizasyonları düzenleyeceklerini söyledi. Yılmaz, turnuvayı düzenlemelerinde katkıda bulunan sponsorlara da teşekkür etti.

Valilik Kupası'nda dereceye giren takımlara ödülleri takdim edilirken, kupanın düzenlenmesinde emeği geçen sponsorlara da birer plaket verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız