SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hollanda Takımına Tam Bir Düzine..

A- A+ PAYLAŞ

Antalya kampını sürdüren Malatyaspor, Hollanda 3. ligi takımlarından Gloner Bruc ile oynadığı özel maçı açık farkla kazandı ve 12-1 galip geldi.

İlk yarıyı tamamlayan kadrosunun yanı sıra; geri dönen Muammer, transferde İzmirspor'dan alınan kaleci Taylan, İstanbul B.Belediyespor'dan alınan Tayfun Seven, Arsinspor'dan alınan Selim ve İnegölspor'dan Caner'i kamp kadrosuna kadar Malatyaspor, Hollanda takımı ile Pazar günü öğleden sonra karşı karşıya geldi.

Malatyaspor bu maçı; Taner'in 1'i penaltıdan olmak üzere 3, İnegölspor'dan kadroya katılan Caner'in 3, Ramazan Kahya ve Tayfur Emre'nin 2'şer, Engin ve Serdar Samatyalı'nın da 1'er golüyle 12-1 galip bitirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı 6-0 kapandı.

Önümüzdeki Pazar günü ligin ikinci yarısının ilk maçını Gaziantep'te Gaziantep B.Belediye ile oynayacak olan Malatyaspor, kampda son hazırlık karşılaşmasını da 8 Ocak Salı günü saat 15.00'de TFF 3.Lig 1. grup lideri Malatya Belediyespor'la IC Otel Sahası'nda yapacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız