SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Horata Şenlikleri Hafta Sonunda

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Konak (Banazı) Belde Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Horata Şenlikleri bu yıl 16-17 Ağustos'ta yapılacak.

Şenlikler kapsamında bir basın açıklaması yapan Konak Belde Belediye Başkanı Kadir Mutlu, şenlikte; yarışmalar, konserler ve güreş müsabakaların düzenleneceğini belirterek, "Malatya Belediyesine bağlanmamız nedeniyle bu yıl şenliklerin sonuncusunu yapıyor olabiliriz. Ancak ben, Konak Kasabası Geliştirme Kültür ve Dayanışma Derneği'nin (KONAK-DER) şenlikleri devam ettireceğinden eminim. KONAK-DER bu şenliklerin finansmanını karşılıyor. Çünkü, Belediyemizin böyle bir ekonomik gücü yok" dedi.

KONAK-DER Başkanı İbrahim Turan ise şenliklerin insanları bir araya getirmede etkili olduğunu kaydederek, "6 senedir derneğimiz insanları bir araya getiriyor. Böylece, kasabanın içe kapanıklılığını dışa karşı çözüyoruz. Öte yandan kasabamıza gelen misafirlerimiz buranın varlığından haberdar oluyor. Kasabamız önceleri pek tanınmazken, şimdi herkes şenlikler sayesinde kasabamızı tanımaya başladı" şeklinde konuştu.

Malatya Güreş İl Temsilcisi Hasan Aslan da şenliklerde güreş sporu başta olmak üzere, spora verilen önemden dolayı mutlu olduklarını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız