SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Horizon ve İşbirliğini Anlattılar

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:07:35
Horizon ve İşbirliğini Anlattılar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da ‘TÜBİTAK UİDB Horizon 2020 Üniversite Başlangıç Seviyesi Eğitim ve Bilgilendirme Günü’ toplantısı yapıldı.

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, Rektör Yardımcıları, Rektör Danışmanı, fakülte dekanları ve çok sayıda öğretim elemanı katıldı.

Toplantıda, TÜBİTAK Bilgi ve İletişim Teknolojileri Ulusal Delegesi Ebru Başak Aköz ve Sağlık Alanı Ulusal İrtibat Noktası Uzmanı Nihan Eryılmaz, TÜBİTAK tarafından bu yıl içerisinde gerçekleştirilen tanıtım toplantıları ile AB 7. Çerçeve Programının devamı olarak 1 Ocak 2014’te başlayacak olan yeni Araştırma ve İnovasyon Çerçeve Programı Horizon 2020 (H2020) ve İkili-Çok Taraflı İşbirliği fırsatları hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

İki bölüm halinde gerçekleşen toplantıda ‘Çerçeve Programların Tanımı ve Kapsamı, Yeni Çerçeve Programına Doğru: Horizon 2020, Çerçeve Programlarda Çağrı ve Proje Sunma Döngüsü, UKO’nun Ortaklık Kurmaya Yönelik Faaliyetleri ve Destekleri, Horizon 2020’ye Katılmanın Kazandırdıkları, Bilgi Kaynakları, Üniversite Yapılanması ve Üniversitelere Ait Başarı Hikayeleri’ konuları ele alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız