SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hoş Geldin Bebek Projesi

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:53:57
Hoş Geldin Bebek Projesi
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, yeni doğan çocuklara yönelik başlatılan Hoş Geldin Bebek Projesi yoğun bir şekilde devam ediyor. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu Hoş Geldin Bebek Projesi kapsamında Malatya Devlet Hastanesi Beydağı Kadın Doğum Hastanesi’nde doğum yapan anneleri ziyaret ederek, hediye paketi dağıttı. Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu’nun ziyaretine, Malatya Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Erhan Berk ile Kadın Doğum Hastanesi’nden sorumlu Başhekim Yardımcısı Dr. Şemsettin Çitil de eşlik etti. 

Beydağı Kadın Doğum Hastanesi Yeni Doğan Ünitesi’ni de gezen Mumcu, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın selamlarını ilettiklerini de belirtti. Mumcu, “2015 Mart ayında başlatmış olduğumuz kampanya kapsamında haftada bir gün hastanemizi ziyaret ederek, proje kapsamında yeni doğan bebeklerimizin acil ihtiyaçlarını karşılamayı amaçladık. Yeni doğan çocuklarımıza bir hoş geldin hediyesi veriyoruz. Çocuklarımızın anne ve babaları ile birlikte hayırlı ve uzun ömürler geçirmelerini temenni ediyorum” diye konuştu.

“AİLELER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Başhekim Berk, ziyaretlerinden dolayı Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu’ya teşekkür etti. Berk, “Özellikle doğum oranının azaldığı bir dönemde böyle bir sosyal sorumluluk projesi ile ailelerimize bu şekilde destek vermeleri çok önemli. Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Başhekim Yardımcısı Şemsettin Çitil ise Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a ailelere desteği nedeniyle teşekkür etti. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin 'Hoş Geldin Bebek' projesi kapsamında dağıtılan hediye paketleri içerisinde, başkanın mesajı ile yeni doğan çocuklar için gerekli olan ihtiyaç malzemeleri bulunuyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız