SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hoş Geldiniz" Buluşması

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:44:54
A- A+ PAYLAŞ

Bir süre önce AKP'ye geçen ve genel başkan yardımcılığı görevini üstlenen eski HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'un da katıldığı törenle, AKP Malatya teşkilatına üye olan eski HAS Parti Malatya il yöneticileri ve üyeleri, yeni partileri AKP'nin yönetimi tarafından verilen yemekte biraraya geldiler.

Bazı milletvekillerinin de hazır bulunduğu buluşmayla ilgili olarak AKP'den yayınlanan basın bülteni şöyle:

"AK PARTİ Malatya İl Teşkilatı, HAS Parti’den AK PARTİ’ye geçen partililer ile Kaburga Sofrası’nda düzenlenen program ile bir araya geldiler. 

AK PARTİ Malatya milletvekili Ömer Faruk Öz, H. Cemal Akın ve Öznur Çalık,  Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti 

Malatya İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkci, il başkan yardımcıları, Merkez İlçe Başkanı Osman Güder ile çok sayıda partilinin katıldığı programa HAS Parti’den Malatya Eski İl Başkanı Mustafa Özhüsrev ve tüm parti kadrosu katılım gösterdi. 

Toplantıda tüm partililer söz alarak katılımdan duyduğu memnuniyeti belirterek bundan sonraki süreçte bu birlik ve beraberlikten doğan güç ile Malatya için hizmet etme mesajı verdiler. 

AK PARTİ Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, H. Cemal Akın ve Ömer Faruk Öz ile Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, konuşmalarında birliktelikten duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu birlikteliğin AK PARTİ’ye güç katacağına ve temelde aynı siyasi tabandan gelen, aynı değerlere sahip aynı yoldan yürüyen siyasetçiler olduklarını belirttiler. Bu bütünleşmenin beraberliğin AK PARTİ’ye güç katacağını, alınan bu güç ve enerji ile çalışmalara devam edileceğini ifade ettiler. 

AK PARTİ Malatya İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkci, konuşmasında ‘Biz Malatya il teşkilatı olarak göreve geldiğimiz ilk günden beri Malatya için Türkiye için çalıştık ve  milletimizin ve memleketimizin hizmetinde olduk. Halk ile irtibatımızı kesmeden, halkımızın sorunlarına kulak vererek, dertlerine ortak olarak, hasbihal ederek en iyi hizmeti ve sadakati gösterme noktasında elimizden geleni yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Hamdolsun milletimizde partimizi her seçimden büyük zaferlerle çıkartarak arkamızda olduğunu bize göstermiştir.’

‘Bu ülkenin bu milletin geçmişte yaşanan zorbalıklara, zulümlere, haksızlıklara, halka rağmen uygulamalara karşı halkın içinden halkın bağrından çıkan bir iktidarın mensupları olarak hep en iyi hizmeti sunmak için çalıştık. Bugün aramızda bulunan siz HAS Partili arkadaşlarında aynı duygularla aynı siyasi zeminde siyaset yaptığınıza inancımız tamdır. Bizim yolumuzun, davamızın, değerlerimizin bir olduğuna, diri olduğuna inancımız tamdır. AK PARTİ sizlerinde verdiği güç ve destekle daha sağlam bir şekilde hedefleri doğrultusunda yoluna devam edecektir.’

‘Değerli dava arkadaşlarım, bugün Türkiye 11 yıl önceki Türkiye’den çok farklı. Çok daha gelişmiş, kalkınmış, çok daha demokratik ve insan haklarına çok daha duyarlı bir Türkiye. Aynı şekilde AK PARTİ’de özünden ve değerlerinden ödün vermeden yatırımları, projeleri ve hedefleri ile hep kendini yenileyen, geliştiren, dünyadaki gelişmeleri takip eden  bir parti olmuştur.’

‘Önümüzde çok önemli seçimler var. Biz AK PARTİ Malatya il teşkilatı olarak çalışmalarımız start verdik. Malatya seçimlerden büyük bir oranla kazanacağı zafer ile AK PARTİ’nin Türkiye’de gururu olacaktır. Bu gururu ve heyecanı sizlerle beraber kazanmak bizleri ziyadesiyle memnun edecektir. Bundan sonraki süreçte her çalışmamızda aramıza yeni katılan arkadaşlarda her birim ayrı ayrı aktif olarak görev alacaktır. Bu ülkeye bu millete ve Malatyamıza hizmet yolunda aynı yolda yürüyeceğiz. Tekrardan aramıza hoş geldiniz, hepinizi saygı ve sevgilerimi sunuyorum’ ifadelerin kullandı."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız